Sanatate

#peeling chimic superficial #tratamente sarbatori #terapia vampir #botox

Expertul Acasa.ro, dr Dana Maria Bratu: Tratamente faciale cu efecte rapide inainte de sarbatori

In mai putin de o luna vom sarbatori trecerea dintre ani, moment prielnic pentru doamne de a schimba impresii legate de evenimentele petrecute in ultimul an. Pentru a nu se observa trecerea timpului si pe chipul dumeavoastra, va recomand cateva tratamente estetice cu efect rapid! Acestea vizeaza diminuarea ridurilor, imbunatatirea texturii pielii si efectul de lifting al pielii.

  1. Terapia Vampir (cu plasma imbogatita in trombocite) presupune injectarea intradermica a plasmei proprii concentrata in trombocite si factori de crestere, sustante care vor stimula producerea de colagen nou. Folosind produse naturale, biologice, procedura nu are efecte adverse si nu determina reactii alergice. Tenul devine mai luminos iar culoarea se uniformizeaza. Acesta se poate aplica si la nivelul scalpului stimuland cresterea parului.
  2. Injectiile cu toxina botulinica (Botox) netezeste ridurile in aproximativ 7-10 zile. Se utilizeaza in special pentru ridurile din zona fruntii si coltului extern al ochilor (“laba-gastei”). Pacientul isi poate relua imediat activitatea zilnica, urmand anumite indicatii ale medicului (evitarea masajului, saunei sau efortului fizic intens in ziua procedurii).
  3. Peeling-ul chimic superficial se poate efectua saptamanal, astfel incat, in mai putin de o luna petele pigmentare se diminueaza, ridurile fine se reduc iar pielea capata un aspect tanar, hidratat.
  4. Liftingul facial cu fire bio-resorbabile este o procedura noua, nechirurgicala ce consta in introducerea sub piele a unui fir subtire care va sustine tegumentul. Efectele se evidentiaza prin ridicarea pometilor, diminuarea santului nazo-labial, diminuarea excesului de piele de la nivelul gatului.
  5. Tratamente faciale de hidratare in profunzime. Tehnologia WishPro utilizeaza microcurenti ce vor accelera metabolismul celular si astfel, circularia sangvina, drenajul limfatic si oxigenarea pielii. Combinata cu seruri bogate in acid hialuronic in aceeasi sedinta, procedura permite hidratarea tenului in profunzime si mentinerea efectului timp indelungat.

Indiferent de metoda estetica abordata, nu uitati de alimentatia echilibrata si pastrarea unei atitudini vesele, optimiste care va vor permite intrarea in noul an cu zambetul pe buze!

Sursa foto: cobone.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dr Dana Maria Fatu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea