Sanatate

#stomatologie #albire #nunta #periuta electrica #Expertul Acasa.ro dr Lucy Visinescu

Expertul Acasa.ro, dr Lucy Visinescu: Te pregatesti de nunta? Afla cum poti avea un zambet minunat!

Ai intrat in febra pregatirilor de nunta? In frenezia ta, nu uita ca primul lucru pe care oamenii au tendinta sa-l observe in fotografii este modul in care zambesti. Fericirea este portretizata de zambetul tau si vrei sa te asiguri ca acesta este cel mai bun posibil in ziua cea mare a nuntii tale.

Atat ca mireasa, cat si ca mire, iti doresti sa arati foarte bine si sa le poti zambi degajat invitatilor si aparatului de fotografiat. Cheltuielile sunt mari pentru aceasta petrecere si de aceea vrei ca totul sa fie perfect.

4 moduri prin care poti sa obtii  un zambet care sa-ti lumineze fata

1 Investeste intr-o periuta de dinti electrica, este mult mai eficienta decat cea manuala si-ti va curata si spatiile interdentare si zonele de langa gingie, unde periuta de dinti manuala nu curata foarte bine.

2 Utilizeaza o apa de gura care, pe langa faptul ca omoara germenii si bacteriile, ajuta la mentinerea sanatatii gingiilor si dintilor si iti da si o respiratie proaspata. O pasta de dinti profesionala cu efect de albire poate da o stralucire noua dintilor tai. Atentie la compozitia acestora, sa nu contina particule abrazive, ce pot matui smalul dentar

3 Poti folosi si creioanele dentare, pe baza de gel cu concentratie redusa in peroxizi care albesc dintii in cateva saptamani, daca renunti la obiceiurile vicioase ca fumatul, consumul de ceai negru, cafea si bauturi acidulate cu cafeina.

4 Albirea dentara profesionala cu geluri pe baza de peroxizi iti poate face dintii albi ca zapada in numai o ora in cabinetul stomatologic si la preturi rezonabile, daca urmaresti promotiile. Sau poti opta pentru varianta cu gutiere, in care pui un gel cu o concentratie mai mica de substanta activa, si cu risc de sensibilitate postoperatorie redus. Albirea profesionala a dintilor indeparteaza petele si aspectul tern al dintilor, mai ales daca esti fumator si impatimit al bauturilor cu acid, cafea, ceai negru, vin rosu.

Fatetele dentare, la moda

Daca te deranjeaza si alte lucruri in afara de culoarea dintilor tai, poate n-ar strica sa vizitezi un specialist in estetica dentara sa vezi ce poate face pentru tine. Poate ca este suficient sa inlocuiesti vechile obturatii ingalbenite sau poate cateva luni de tratament ortodontic reusesc sa disciplineze anarhia alinierii dintilor tai.

Noul trend in materie de estetica dentara, preluat de la vedetele americane si de VIP-urile noastre, sunt fatetele dentare cu sau fara slefuirea dintilor, care rezolva problemele legate de forma, dimensiune, spatiere, aliniere.

Tratamentul prin fatete presupune doua sedinte: una in care se ia amprenta dintilor tai (cu sau fara slefuiri minime in functie de caz) si una in care se cimenteaza fatetele.

Prin zece fatete dentare zambetul se schimba radical, si dupa ce te vezi o data in oglinda, ai tendinta sa zambesti mereu in dorinta de a impartasi cu cei din jur bucuria de a avea un zambet minunat.

In mod sigur vei zambi pe tot parcursul petrecerii, chiar daca te strang pantofii, s-a descusut tivul sau trena rochiei sau s-a furat nasa in loc de mireasa.

Mai exista si varianta snap on smile, niste gutiere dintr-un acrilat special care se pun peste dintii tai. Utilizate de actori in filme pentru schimbarea fizionomiei sau intermediar in protezarea pe implante, pot fi folosite si in ziua nuntii.

Ramane sa te hotarasti cum vrei sa arati in ziua nuntii tale si cat esti dispusa sa investesti in imaginea ta.

Date de contact: 

 

Tel 0744 68 76 65
email: lucy.visinescu@gmail.com
Sector 1, Bucurest


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea