Sanatate

#psiholog #psihologie #Dana Dumitrache #Psihooncologie

Expertul Acasa.ro, psihologul Dana Dumitrache

Expertul Acasa.ro, psihologul Dana Dumitrache

Sunt psiholog, psihoterapeut, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. Am urmat drumul profesional al formarilor in Hipnoza Clinica si Terapie Ericksoniana, si in Psihologie Clinica.

 

Am avut sansa de a urma primul curs de formare in Psihooncologie, organizat de Patronatul Medicinei Integrative, in colaborare cu: Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Medicina si Chirurgie Ancona, Italia, Institutul Oncologic pentru Sustinerea Integrata si Cercetarea Multidisciplinara Fano, Italia si Asociatia pentru Formare Superioara, Continua si la Distanta Rimini, Italia.

Fost profesor de limba engleza, am ramas ancorata intr-un interes permanent fata de problemele de parenting, de invatare, de educatie si dezvoltare a copilului, de la cea mai mica varsta si pana la maturitate.

Sunt membra a Colegiului Psihologilor din Romania, membra a Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica si Terapie Ericksoniana si secretar stiintific al Asociatiei Romane de Psihooncologie.

Articole scrise de Dana Dumitrache

  •  
  •  
Dana Dumitrache