Sanatate

#tango #salsa #dans #dans cuplu #eliminare stres #terapie prin dans

Expertul Acasa.ro, Mirel Roman: Cum sa reaprinzi flacara pasiunii in cuplu

Dansuri precum Salsa sau Tango, si in general stilurile de dans latino, in care pozitia partenerilor este foarte apropiata, sunt foarte seducatoare. Intre parteneri se aprinde o flacara a pasiunii, incep sa simta o atractie care le marcheaza relatia si desigur imbunatateste chimia din cuplu.
 
Miscarile de dans in tandem pot fi foarte senzuale si elegante, ceea ce ii face de multe ori pe parteneri sa se indragosteasca din nou unul de altul.

In plus, in dansul in cuplu este vorba despre stabilirea unei conexiuni, unui simt puternic de echipa, de parteneriat, iar conceptul de cuplu ii provoaca pe parteneri sa fie mai atenti in general unul cu altul si aduce o schimbare pozitiva in felul in care cei doi comunica.

Citeste si

Eliminarea stresului este de multe ori misiunea numarul 1 pentru cei care merg la cursuri de dans. Exista numeroase studii care demonstreaza ca diverse stiluri de dans au ca efect eliminarea stresului, fiind dezvoltata inclusiv terapia prin miscari de dans, o modalitate de cunoastere a sinelui, reducerea anxietatii, a tensiunii si imbunatatirea propriei imagini.

In momentul in care dansezi, se intampla mai multe lucruri care favorizeaza eliminarea stresului. In primul rand, miscarea ajuta la eliberarea de endorfine in sistem, care induce sentimente de calm, satisfactie si euforie. Apoi, concentrarea il distrage pe dansator de la gandurile sale negative, de la griji, probleme, astfel incat acesta se poate relaxa si devine mai deschis catre expriente si ganduri pozitive.

Iar eliminarea stresului ii face pe oameni mai deschisi catre partenerii lor, mai intelegatori si mai tandri.

Date de contact: 

Mirel Roman 
Manager Arthur Murray Bucuresti
Web: 
arthurmurray.ro
Tel.: 0722.876.876
Facebook: ArthurMurrayRo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mirel Roman

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea