Sanatate

#lectii dans #cadou Valentine's Day #dans in cuplu

Expertul Acasa.ro, Mirel Roman: Dansul in cuplu, din ce in ce mai cautat de Valentine's Day. Iata de ce!

Mii de cupluri aleg anual sa isi ofere lectii de dans alaturi de partener, cu ocazia sarbatorii de Valentine’s Day. Aceasta tendinta a fost adoptata in ultimii ani si in tara noastra, indragostitii cautand sa isi daruiasca experiente memorabile, sa se surprinda reciproc intr-un mod original si sa petreaca momente spectaculoase alaturi de persoana iubita.

 

Dansul este o alegere ideala pentru Valentine’s Day. Reprezinta mai mult decat o atentie, mai mult decat un cadou. Sa-si ofere lectii de dans in cuplu inseamna ca partenerul vrea sa petreaca timp cu jumatatea sa, sa invete lucruri impreuna, sa se relaxeze si sa descopere o pasiune comuna, dansul.

Multe cupluri aleg sa vina la dans la studioul Arthur Murray din Bucuresti, in general. In aceasta perioada insa, in prag de Valentine’s Day, vedem un interes suplimentar, din partea cuplurilor care vor sa-si daruiasca lectii de dans.

CASTIGA 3 LECTII DE DANS LA STUDIOUL ARTHUR MURRAY! Detalii aici.

Dansul in cuplu: Beneficii imediate si pe termen lung

Beneficiile dansului pentru cuplu se resimt inca de la prima lectie si dureaza timp indelungat. Fie ca vorbim de dansuri de societate lente, precum vals, tango sau rumba, sau de cele active, precum swing, salsa, cha-cha sau merengue, dansurile in cuplu ii apropie pe parteneri, intre ei se creeaza o conexiune puternica.



Cand danseaza impreuna, cei doi incep sa-si inteleaga miscarile, se creeaza o legatura nonverbala puternica. De asemenea, dansul in cuplu se bazeaza pe cooperare, iar partenerii isi dezvolta capacitatea de a lucra in tandem, de a urmari un scop comun si, foarte important, sa aiba încredere unul in altul. Nevoia de a-si imbina miscarile, in armonie, pentru a executa o serie de pasi sau o coregrafie ii apropie foarte mult pe parteneri, un efect care se extinde si dincolo de ringul de dans.

Efectele dansului asupra cuplului sunt vizibile cu ochiul liber dupa cateva lectii. Partenerii devin mai tandri, mai intelegatori, mai deschisi unul cu altul. Multe cupluri vin la dans pentru a petrece timp impreuna, iar in momentele in care ei danseaza se simte pasiunea si dragostea dintre ei.

Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti a creat in aceasta primavara carduri cadou, speciale pentru Valentine’s Day, cu design inspirat de sarbatoarea dragostei.

Date de contact: 

Mirel Roman 
Manager Arthur Murray Bucuresti
Web: 
arthurmurray.ro
Tel.: 0722.876.876
Facebook: ArthurMurrayRo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mirel Roman

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea