Sanatate

#nutritie #expert acasa.ro # Maria Varga #nutritionist dietetician

Expertul Acasa.ro, Maria Varga, nutritionist dietetician

Expertul Acasa.ro, Maria Varga, nutritionist dietetician

Sunt pasionata de alimentatia sanatoasa de peste 17 ani. La inceput a fost o necesitate, apoi a devenit un obicei, iar acum este un stil de viata, de care nu ma satur si pe care-l promovez peste tot.

Infiintarea Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina din Timisoara am simtit-o de parca s-ar fi facut special pentru mine. Curiozitatea, determinarea si bucuria cu care am invatat, la peste 30 ani, a doua facultate, avand un bebelus sugar, mi-a demonstrat ca, daca faci ceva cu pasiune si iti doresti din tot sufletul, POTI!

Pentru ca perfectionarea continua in domeniul medical este o necesitate, am absolvit si cursurile online ale Universitatii Cornell din New York, am participat la scolile de vara tinute de profesori de la Universitatea Loma Linda din California, am facut practica la centrul de life-style Herghelia si am participat la congrese si conferinte internationale.

Desi evolutia medicinei ne promite o viata mai lunga, adevarul sumbru este ca vom trai mai mult timp, dar mai bolnavi. Cred cu tarie ca putem schimba viitorul copiilor nostri intr-unul sanatos, invatandu-i de mici sa faca alegerile corecte. De aceea, de 3 ani predau copiilor din gradinite private si de stat, si in scolile primare lectii de nutritie, adaptate varstei lor. Satisfactiile sunt mari, deoarece copiii sunt dornici sa invete, sa se duca mandri acasa si sa puna in practica ce au invatat. Multumirile parintilor demonstreaza efectul pozitiv asupra copiilor. De asemenea, tin cursuri si cu parintii, concep meniuri pentru gradinite si scoli, recomandari pentru restaurante, pensiuni, colaborez cu mass-media.

Am competente in:

  • managementul obezitatii, crestere-scadere in greutate
  • nutritie pediatrica
  • nutritie in sarcina si perioada de alaptare
  • nutritie in diferite boli: cardiovasculare, cancer, diabet, scleroza multipla, boli tiroidiene, boli gastrointestinale
  • nutritie vegetariana si vegana

Promovez exclusiv nutritia si stilul de viata sanatos!

 

Date de contact:

Maria Varga

Nutritionist Dietetician

 

Adresa: Str. Circumvalatiunii nr. 20, parter, Timisoara

Telefon:  0761.944.889

Essential Academy of Nutrition for Women and Children

Adresa: Bd Mircea Eliade nr. 32, ap. 6, Bucuresti
Telefon: 0757.547.092

E-mail: maria.varga@nutritionist-dietetician.ro

facebook.com/pages/Cabinet-Nutritionist-Dietetician-Maria-Varga

Web: nutritionist-dietetician.ro

Articole scrise de Maria Varga

  •  
  •  
Maria Varga