Sanatate

#unghii #manichiura #ingrijire unghii #unghii sanatoase #blasam natural unghii

Expertul Acasa.ro, Florentina Opris: Unghii de invidiat, fara sa mergi la salon

Nu am timp sa ma programez in fiecare saptamana la manichiurista mea preferata, asa ca am descoperit singura cateva trucuri pe care vi le impartasesc cu mare drag.
 

Folositi un balsam natural pentru ingrijirea unghiilor. Iata reteta mea: amestecati sare grunjoasa cu iaurt, care va ajuta sa curatati unghia si cuticulele, efectuand un masaj, dupa care spalati rapid cu multa apa de la cald la rece.

Introduceti unghiile in putin ulei de masline incalzit putin, dar nu fierbinte. Miscarea va ajuta si in acest caz. Pentru a creste mai mult circulatia sangelui, strangeti si deschideti pumnul puternic. Efectuati de 10 ori aceasta miscare.

Alimentele pe care le consumati va pot fi de mare ajutor atunci cand vreti sa aveti unghii frumoase si sanatoase.

Calciul are si el un rol foarte important in aceasta problema, dar incercati sa vi-l luati din iaurt, kefir sau branza tofu.

Unghiile au nevoie de un aport ridicat de zinc, acesta va este furnizat daca in salata sau in orez presarati un pumn de seminte de dovleac decojite.

Finalizati cu un masaj pe unghii, presand unghia cu miscari lente, circulare, executate pe fiecare unghie de cel putin 20 de ori.

Date de contact:
Florentina Opris
Realizatoare de emisiuni de sanatate & miscare
Presedinte Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa
E-mail:
florentina@florentina.ro
Web:
florentina.ro; alegesafiisanatos.ro
facebook.com/florentina.opris

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Opris

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea