Sanatate

#miscare #alimentatie #Florentina Opris #sfaturi stil de viata

Expertul Acasa.ro, Florentina Opris: Sfaturi pentru un suflet frumos

Cuvintele pozitive genereaza actiuni pozitive. Cuvintele negative genereaza actiuni negative. Complimentele scot la iveala ceea ce este mai bun in noi, pe cand spiriul de critic scoate la iveala ceea ce e mai rau in noi.

La nastere, Dumnezeu ne da trupul si sufletul ca un dar. Ce facem, ce acumulam si ce devenim noi pe parcursul vietii este darul nostru pentru Dumnezeu. Sa fie azi pace inlauntrul vostru.

Aveti incredere ca sunteti acolo unde este locul vostru, unde e nevoie de voi. Nu uitati de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in voi si in ceilalti. Folositi darurile pe care le primiti, care va sunt date si dati in continuare altora dragostea pe care o primiti. Fiti multumite de felul in care sunteti voi, asa cum sunteti. Lasati aceasta intelepciune sa patrunda adanc, pana in maduva oaselor si daruiti sufletului vostru cantec, muzica, dans, rugaciune si libertatea de a iubi. Asta exista pentru noi toti.

Cum arata o zi perfecta?

Nimic mai simplu. Beti multa apa. Luati un mic dejun de rege, un pranz de print si o cina de cersetor. Mancati mai multa mancare care creste in copaci si in plante si mai putin din ceea care este prelucrata.

Traiti cu energie, entuziasm si empatie. Gasiti putin timp ca sa meditati. Jucati-va mai des. Cititi. Asezati-va, in liniste, cel putin 10 minute in fiecare zi. Dormiti cel putin 7 ore. Mergeti in fiecare zi timp de timp de 10 pana la 30 de minute si, mergand, suradeti! O zi minunata ca voi!

Mai multe sugestii despre cum sa aveti un stil de viata echilibrat gasiti in cartea "Trup si suflet sanatos si frumos".

Date de contact:

Florentina Opris

Realizatoare de emisiuni de sanatate & miscare
Presedinte Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa

E-mail: florentina@florentina.ro
Web:
florentina.ro; alegesafiisanatos.ro

facebook.com/florentina.opris

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Opris

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea