Adoptati un regim care sa fie, in acelasi timp, vitalizant si purificator.
Renuntati la carne si produsele din carne, la zaharul alb si produsele pe care il contin, la alimentele conservate, care contin amelioratori de gust si de aroma, conservanti, coloranti sintetici.
Renunati la produsele de patiserie si la cele din faina alba, la margarina si la uleiul rafinat. Hrana va fi bine si atent preparata, evitandu-se combinatiile alimentare complexe.
Pentru o alimentatie cat mai buna, se vor folosi urmatoarele:
- fructe vitaminizante, proaspete pe cat posibil: catina, macese, coacaze negre, agrise, coacaze rosii, smochine, cirese, lamai, migdale;
- legume si zarzavaturi: ceapa verde, telina, marar, urzici, creson;
- leguminoase: germeni de soia, macerat de naut (mai ales pentru barbati);
- cereale: ovaz, grau integral, tarate de grau, germeni de grau, germeni de secara;
- produse apicole: laptisor de matca, polen, pastura;
- condimente si suplimente alimentare: tarhon, usturoi, sofran, marar (pentru femei, mai ales);
- produse vitaminizante: samburi de caisa, drojdie de bere, ulei de soia.
Date de contact:
Florentina Opris
Realizatoare de emisiuni de sanatate & miscare
Presedinte Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa
E-mail: florentina@florentina.ro
Web: florentina.ro; alegesafiisanatos.ro
facebook.com/florentina.opris