Sanatate

#slabit #combatere celulita #tunel cu infrarosii #tratamente slabit

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Topeste rapid grasimile cu ajutorul tunelului cu infrarosii!

Tunelul cu infrarosii este o procedura ideala pentru slabire rapida, insa primul efect pe care il are este cel de eliminare a apei din corp si de detoxifiere. Acest tip de procedura se recomanda mai ales daca ai un exces de peste 10 kilograme fata de greutatea normala!

Din pacate, corpul este “setat” sa depoziteze de-a lungul vietii tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturala si care se depoziteaza. Realizam existenta si inesteticitatea acestor depozite abia cand probam haine in cabina de proba si ne vedem de aproape in oglinda sau cand vine vara!

Nu lasa in timpul iernii sa se depoziteze si mai multe straturi de toxine si grasimi si, de asemenea, incearca sa scapi cat mai rapid de kilogramele acumulate cat mai repede dupa ce constientizezi excesul acestora, pentru ca, dupa o perioada mai mare de timp, iti va fi extrem de greu sa le dai jos!

Caldura patrunzatoare si profunzimea a razelor infrarosii activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, substantele nocive fiind pur si simplu impinse afara din corp o data cu transpiratia, prin pori. In timp ce se presupune ca la sauna obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% din grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a infrarosiilor, ea consta in aproximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive si doare restul apa.

 

Dupa prima sedinta poti da chiar pana la un kilogram! Noi iti recomandam aceasta procedura daca ai peste 5-10 kg in plus fata de greutatea normala (estimativ trebuie sa ai cu 10 kg mai putin fata de inaltime, respectiv, daca ai 1,65 m, ideal ar fi sa ai 55 kg pana in 35-40ani, apoi poti avea cat inaltime, deoarece oasele vor dobandi o alta densitate), daca ai retentie de apa, daca iti simti picioarele grele si umflate si daca celulita este vizibila si inestetica!

Impachetarile se recomanda a fi efectuate de trei ori pe saptamana, cu o zi pauza intre ele! Dupa un pachet intensiv poti da jos pana la 5-7 kilograme si celulita se va ameliora vizibil cu pana la un grad!

Daca nu stai foarte bine cu tonicitatea musculara, iti recomandam sa optezi pentru combinarea acestor impachetari cu sedintele de electrostimulare! Aparatele de electrostimulare au un program special fitness rapid care te va ajuta la diminuarea stratului de grasime si la tonifiere musculaturii!

Profita si tu de promotia impachetari slabire rapida la tunelul cu infrarosii la Centrul tau de Slabire BettyBlue:

  • 8 impachetari tunel infrarosii 50 minute/sedinta - 189 RON (promo happy hours)
  • 8 impachetari tunel infrarosii 50minute/sedinta - 249 RON (promo standard)

 

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

 


 


 

 


 


 


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea