Sanatate

#alimente anticelulita #tratament anticelulita #citrice #fasole #ananas

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Top 5 alimente care "topesc" celulita

Majoritatea femeilor incep pregatirea corpului pentru sezonul cald in lunile de primavara, astfel incat in doua-trei luni sa dea jos cele cateva kilograme in plus care s-au depozitat in timpul iernii si, de asemenea, sa scape de celulita care este mai inestetica decat grasimea si, asa cum am observat in ultima vreme, afecteaza mai multe femei slabute decat pe cele mai plinute!
 

In aceasta perioada, pe langa tratamentele anticelulitice binecunoscute (masaj anticelulita, vacuum si impachetarile cu parafango), iti recomand sa intensifici consumul urmatoarelor alimente care te vor ajuta cu adevarat in lupta impotriva celulitei:

1. Citricele

Chiar daca pielea ta de pe fese, brazdata de celulita, are aspect de coaja de portocala, citricele te vor ajuta in problema pe care o ai si nicidecum nu o vor agrava. Bioflavonoizii din citrice stimuleaza circulatia, regleaza balanta celulara si, prin urmare, ajuta la diminuarea aspectului sau inestetic. Inca mai sunt pe piata citrice, asadar este un moment bun sa incepi sa consumi zilnic macar doua citrice!

2. Broccoli

Broccoli este un aliment-minune. Stiu ca au mai zis-o si altii, dar asa este. Contine o substanta, alfalipoic, care stimuleaza secretia de colagen, are foarte putine calorii si il poti cosuma sub diferite feluri: suc, piure, supa-crema, fiert ca si garnitura sau in sala

3. Fasolea

Fasolea contine multe fibre si proteine. In timp ce proteinele intaresc si refac muschii, fibrele inlatura toxinele si grasimea din organism ajutand la imbunatatirea digestiei!

4. Nucile

Grasimi sanatoase, care consumate moderat  - cam una-doua nuci/ zi, te vor scapa de aspectul de coaja de portocala si vei avea mai multa energie decat de obicei!

5. Ananasul

Ananasul curata efectiv celulele, eliminand din tesuturile subcutanate sarurile si apa in exces. S-a constatat ca ananasul este un excelent anticelulitic natural, enzima vegetala numita bromelina pe care o contine avand actiune antiinflamatorie, ce favorizeaza disparitia edemelor si ajuta la diminuarea inflamatiei tesuturilor datorata toxinelor acumulate.
 

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea