Sanatate

#detoxifiere #drenaj limfatic #slabit #terapie anticelulita

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Terapia care te scapa de toxine, celulita si te ajuta sa slabesti

Cu siguranta ai auzit de multe ori despre terapia prin drenaj limfatic, dar poate ca nu ai primit niciodata informatii pe intelesul tau si nici nu te-ai gandit ca te-ar putea ajuta in vederea detoxifierii corpului si in timpul unui tratament de slabire si anticelulita! Ce este, de fapt, drenajul limfatic?

Sistemul limfatic are o mare importanta in buna functionare a organismului nostru. Daca el nu si-ar face constiincios datoria, am cadea mult mai usor prada infectiilor de tot felul.

Este putin stiut faptul ca foarte multe vietati au un sistem circulator, insa foarte putine (doar cele mai evoluate), au si un sistem limfatic. Pentru a asigura o buna irigare a tuturor organelor si tesuturilor, inima pompeaza sange sub o presiune destul de crescuta, fapt ce favorizeaza iesirea "apei" din vasele de sange. Nu este o simpla apa, compozitia lichidului dintre celule (numit lichid interstitial) este complexa, dar aceasta este o cu totul alta discutie.

Lichidul interstitial nu mai poate intra inapoi in vasele de sange si, daca nu si-ar gasi o cale de-a fi drenat, atunci ne-am umfla putin cate putin... Deci, drenajul limfatic este "mecanismul" prin care eliminam acumularile interstitiale de lichide si grasimi.

Drenajul se efectueaza prin presiuni usoare, care actioneaza asupra lanturilor de ganglioni limfatici.

Este indicat pentru reducerea celulitei, depunerilor de grasime, detoxifierea organismului, reducerea edemelor (si la femei insarcinate) si stimularea sistemului imunitar.

Beneficiile drenajului limfatic apar pe fondul detoxifierii organismului. Mai exact, sistemul limfatic, foarte asemanator cu sistemul sangvin, are rolul de a prelua deseurile de la nivelul tesuturilor, precum toxinele si bacteriile, pastrand in acest fel buna functionare a organelor. In acelasi timp, sistemul limfatic transporta celulele imunitare in zonele unde este nevoie de ele. Din acest motiv, drenajul imbunatateste reactia sistemului imunitar in fata bolilor si grabeste capacitatea de vindecare a organismului.

Procedurile de drenaj limfatic se fac cu ajutorul unor aparate speciale, disponibile in clinicile de recuperare medicala, dar si in cele de infrumusetare.

Ce produse se folosesc la sedinta de drenaj limfactic?

Crema anticelulitica si drenaj limfatic cu masline mediteraneeana, lamaie, carnitina L si sare marina.

Acest produs activ biologic cu actiune dubla contine exclusiv substante active vegetala si sare marina, este recomandat pentr  tratarea pielii cu un aspect inestetic de coaja de portocala.

 

Folosirea cremei cu regularitate reduce sansele aparitiei celulitei prin accelerarea metabolismului si eliminarea surplusului de lichide,astfel se reechilibreaza raportul "grasime-apa".

 

Este recomandata si pentru cei care au piele sensibila. Folosirea cremei tip "cura" amplifica eficienta tratamentelor cosmetice sxau de masaj.

 

8 sedinte drenaj limfatic total 90 minute - 349 lei

8 sedinte drenaj limfatic partial 45 min - 249 lei

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Din 10 martie 2014

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei

Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1

Telefon: 021-650.38.71

E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea