Sanatate

#electrostimulare #masaj anticelulitic #masaj facial #remodelare corporala #tonifiere abdomen

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Sexy in bikini in 4 zile!

Sunt sigura ca toate asteptam cu nerabdare weekend-urile la mare, sa simtim ca suntem pline de energie si ca soarele ne transmite raze pozitive de caldura! In sfarsit a sosit saptamana super hot!

 

De 10 ani, de cand detin salonul BettyBlue, observ ca in timpul verii toate clientele revin pentru tratamente-fulger de slabire si anticelulita! Asadar am dat nastere pachetelor S.O.S. CONCEDIU: pachete speciale de vara, cu un numar redus de sedinte, care sa fie efectuate intensiv si cu o usoara atentie alimentara, care in doar 4-7 zile de tratament produc o schimbare vizibila a corpului tau si in kilograme si in centimetri!

Pachetele sunt special concepute pentru a veni in ajutorul tau si in doar 4 zile consecutive vei putea obtine super rezultate, incat si tu vei fi uimita! In plus, ofertele aniversare sunt mai ieftine cu 20%.

Daca ai o celulita inestetica si ai cam neglijat aceasta problema peste iarna-primavara, iti recomandam combinatia ideala pentru a sparge nodulii celulitici si a scapa de pana la 5-7 cm in circumferinta: Masaj & Vacuum Slim (alternativa la lipoaspiratie): 4 sedinte masaj anticelulitic si 4 vacuum slim, pret 159 lei.

Daca timpul tau este scurt si vrei o tonifiere rapida a feselor si a abdomenului trebuie sa optezi pentru Tonic & Anticel (159), care include 4 sedinte electrostmiurate si 4 masaje anticelulita.

 

In situatia in care ai cateva kilograme in plus si vrei rapid sa scapi de 2-3 si sa se observe o ameliorare vizibila a celulitei, atunci neaparat trebuie sa optezi pentru: Impachetari slabire Forte  cu miere. Acestea (4 impachetari cu miere si 4 masaje anticelulita) te scapa de pana la 1 kilogram dupa o sedinta. Pret: 239 lei.

Picioare grele, glezne umflate, toxine, retentie de apa si cateva kilograme in plus? Atunci este timpul pentru o detoxifiere rapida si cu rezultate wow!

 

Green Tea Slim (4 impachetari cu ceai verde si 4 masaje anticelulita) este ceea ce-ti trebuie, caci iti asigura slabire, hidratare, detox forte. Pret: 223  lei. Iti recomad si Fast Slim (4 impachetari slabire rapida si 4 masaje anticelulita), pret 199 lei.

Iar daca vrei si tonifiere si slabire rapida in cele 4 zile de tratament, cele mai potrivite terapii sunt Green Tea Tonic (impachetari cu ceai verde si 4 sedinte electrostimulare), 143 lei, si Fast Tonic (4 impachetari slabire rapida si 4 sedinte electrostimulare), pret 135 lei.

In plus, sa nu uitam de fata! Gomajul, mastile faciale si masajul facial sunt esentiale in viata ta! Acum, ca mergi in concediu sau pur si simplu un weekend de evadare, este foarte important ca tenul tau sa arate bine, deoarece, daca nu este curatat, te vei bronza cu pete si pielea va arata nesanatos. Iti recomand, cat timp faci unul dintre pachetele de mai sus, sa nu ratezi superpachetele de Masaj Facial Lifting & Tonic (4 sedinte masaj facial 20 d eminute/sedinta si 4 masti faciale 20 minute/sedinta), pret 119 lei.

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

Ne puteti contacta online www.bettyblue.ro la sau la: 

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu