Sanatate

#electrostimulare #slabit #fitness pasiv #impachetari abdomen

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Scapa de 5 centimetri in talie in doua saptamani!

Vrei sa slabesti in mod rapid si sanatos, in acelasi timp? In acest articol, iti voi descrie o metoda care inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului: electrostimulare.
 
Aceasta stimularecreaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Sedintele de electrostimulare incep treptat, cu intensitati mai mici, iar dupa ce musculatura s-a obisnuit cu tipul de contractii si cu intensitatile programului ales, acestea se maresc in functie de fiecare zona in parte pe care au fost aplicati electrozii.

Electrostimularea este un fitness pasiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate), daca electrozii sunt concentrati in mod special pe zona abdomenului inferior/superior, sale.

Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim trei sedinte pe saptamana.

 

Pentru a da jos pana la 5-10 cm cu un singur tratament, impachetarile speciale pentru abdomen sunt ideale! Atunci aceasta masca destinata subtierii taliei si reducerii grasimii acumulate pe burta este tratamentul ideal! Masca corporala lamiplastica cu ceai verde, coada-calului si alge marine - laminaria are efect anticelulitic, detoxifiant si revitalizant.

Ceaiul verde, provenind din padurile asiatice, este folosit pentru continutul sau natural in teofilina.

Masca lamiplastica pe baza de ceai verde este o masca gelificata recomandata in tratamentele de slabire. Este special creata pentru ingrijirea profesionala, fara a fi nevoie de dus.

Teofilina (ceaiul verde) si iodina (Laminaria) sunt cunoscute pentru rolul lor de a activa biocataliza lipidica. Apoi, extractele de coada-calului in combinatie cu elementele marine stimuleaza circulatia sanguina locala si conduce la eliminarea apei. Actiunea lor se datoreaza iodinei si sarurilor minerale care duc de asemenea la eliminarea grasimii.

Daca esti interesat de o slabire si mai intensa, alatura-te si tu campaniei de slabire rapida: 5 kg in 2 saptamani!

Asadar, te invitam in perioada ianuarie-februarie 2014 sa intri si tu in aceasta campanie si sa incepem impreuna o batalie impotriva kilogramelor in plus! Noi venim in ajutorul tau cu o consultatie gratuita pentru a stabili impreuna ce tip de tratamente din Campania de Slabire ti se potriveste, apoi efectuezi sedinta si poti, in timpul tratamentului, sa schimbi oricand timpul de impachetari pe care le faci, pentru ca toate au aceleasi preturi in campanie!

Astfel, daca ai retentie de apa, este recomandat sa optezi pentru impachetari cu termosudatie pentru slabire rapida, daca ai ceva mai multe kilograme in plus, atunci algele marine si kaffeina sunt ideale, daca te supara celulita si pielea deshidratata, atunci portocalele vor face minuni, si sa nu uitam de impachetari detox rapid cu ceai verde sau cu miere!

Cu respectarea unor reguli lejere de alimentative, pe care ti le vom da tot noi, vei putea scapa de pana la 5 kg/ abonament, iar, daca ai un exces de peste 10 kg, vei reusi sa dai chiar si 7 kg, rezultate obtinute de clientele noastre in campanile anterioare de slabire!

Iata aici lista completa de impachetari incluse in campania ”-5 kg in 2 saptamani“.

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea