Sanatate

#citrice #dieta portocale #impachetari portocale #tratament antiimbatranire

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Profita la maximum de proprietatile citricelor! Beneficiile dietei si impachetarilor cu portocale

Daca esti racit, iei vitamina C, daca te simti slabit, iei vitamina C, daca ai un ten gras, iti aplici o masca bazata pe felii de portocale si lamai, daca ai scalpul gras, te clatesti cu o solutie pe baza de suc proaspat de lamaie, daca vrei sa reduci pofta de mancare, bei dimineata pe stomacul gol suc de lamaie cu apa calda, si tratamentele interioare sau exterioare ale corpului nostru pe baza de lamai, portocale etc., respectiv vitamina C pot continua!

Asadar, specialistii francezi au pus bazele unui tratament excelent  impotriva grasimilor acumulate si a celulitei: impachetarile forte cu nectar de portocale, imbogatit cu alge marine si saruri.

Impachetarile cu portocale sunt concepute pentru a avea efect antiimbatranire,precum si pentru a tonifia tesuturile, in faza de intretinere. Vitaminele, polifenolii, antixidantii si acizii din portocale au o actiune exfolianta usoara, redau fermitatea pielii, vitaminizeaza si revitalizeaza pielea fragila, fiind un tratament ideal antiimbatranire si antivergeturi, in acelasi timp protejand pielea contra razelor ultraviolete, poluarii si stresului.

Impachetarea cu portocale este considerata o pofta de viata, un optimism, energie si o stare psihica buna. Este o terapie care combina excelent sanatatea fizica si mentala alaturi de relaxarea si improspatarea fizica si spirituala.

Terapia cu portocale tonifiaza si vitaminizeaza pielea, fiind, in acelasi timp, un tratament perfect impotriva grasimii si a celulitei.

Etapele impachetarii

1. Se efectueaza un peeling corporal o data pe saptamana, care va lasa pielea luminoasa, tonifiata si catifelata.

2. Se aplica gelul de portocale si alge marine pe zona de tratament

3. Introducerea in termocuverta sau tunelul cu infrarosii timp de 50 minute

4. Desfolierea si aplicarea unei creme anticelulita termoactive pe zonele afectate de celulita.

Principiile active vor continua sa actioneze ore in sir dupa tratament, de aceea nu se recomanda dusul imediat  si consumul de alimente cel putin doua ore dupa incheierea sedintei.

Impachetarea cu portocale prezinta rezultate imediate precum: accelerarea sintezei de colagen si intretinerea peretilor celulari, elimina toxinele, apa si grasimile din celule, revitalizeaza organismul, elimina stresul si estompeaza vergeturile.


Contraindicatii au persoanele care sufera de epilepsie, claustrofobie, hipertiroidie, boli de piele (eczeme, dermatite, psoriazis), boli sangvine, diabet, boli cardiace grave, boli respiratorii grave, hipertensiune, tumori, diabet, alergie la kiwi. De asemenea, aceste impachetari sunt contraindicate in  perioada menstruatiei si de sarcina.

Se recomanda doua-trei sedinte saptamanal. In timpul tratamentului recomand dieta cu portocale!

Astfel, in fiecare dimineata bea un pahar mare de suc de portocale natural - fresh din doua-trei portocale, acesta iti va da extrem de multa energie si poate chiar inloui un mic dejun. Se poate asocial cu un iaurt mare dietetic in care in prealabil ai pus tarate de ovaz sau musli cu fructe uscate.

Sucul a doua portocale se poate bea si inainte de masa de pranz, reducand simtitor pofta de mancare si ajutand la incarcarea ta cu multa energie!

Se recomanda aceasta dieta trei zile pe saptamana, respectiv o zi da, o zi - nu, timp de doua saptamani! Pe langa faptul ca te vei vitaminiza considerabil, si in perioada de iarna este esential consumul de vitamina C, vei reusi in cele doua saptamani, alaturi de impachetari cu portocale sa dai jos pana la 5-6 kg!

Sursa foto: topfoodfacts.com

Pret:: 10 impachetari cu portocale 50 minute/sedinta – 349 lei.

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea