Sanatate

#mezoterapie #tratament anticelulitic #mezoterapia virtuala #terapie LED #tratament antivergeturi

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Mezoterapia, tratamentul modern care te scapa de pielea fasca

 

Una dintre ultimele descoperiri ale specialistilor din domeniul esteticii este mezoterapia virtuala! Aceasta reprezinta cel mai eficient tratament, atunci cand este vorba despre introducerea substantelor active in profunzimea tesutului.

 

 

 

Mezoterapia fara ac reprezinta o alternativa moderna la mezoterapia clasica care utilizeaza injectiile in tratarea afectiunilor specifice.

Tratamentul mezoterapiei fara ace se bazeaza pe o noua tehnica, care reprezinta o combinare a terapiei laser non-invazive sau a terapiei LED non-invazive cu mezoterapia non-invaziva care ajuta la reactivarea procesului fiziologic specific tesutului. Aceste procese includ microcirculatia, drenajul limfei si intesificarea fluxului sanguin.

Substantele active folosite la fiecare tratament difera in functie de rezultatele pe care clienta doreste sa le obtina, asadar exista cocktailuri special concepute pentru tonifiere locala, ridicarea zonelor cu piele flasca, stimularea producerii de elastina si colagen in zonele de tratament, si prin fermitate se vor elimina multi centimetri in plus, iar zonele tratate vor arata excelent!


Chiar dupa prima sedinta de 30 de minute se vede o schimbare radicala a aspectului pielii, aceasta fiind mult mai tonica si mai intinsa!

Sedintele se efectueaza o data pe saptamana si sunt necesare minim 5-7 sedinte intensive, iar ulterior o sedinta la una-doua luni este suficienta!

Mezoterapia are efecte:

  • fermizante
  • puternic lipolitice
  • anticelulitice 
  • stimulante
  • energizante
  • drenante


Tratamentul este nedureros si are trei etape. Prima consta in deschidere a porilor prin utilizarea ultrasunetelor, a doua etapa - de fixare a substantelor active in mesoderm si, la final, inchiderea porilor cu ciocanul rece.

Substantele utilizate au actiune de redobadire a elasticitatii pielii, au efect antivergeturi si puternic anticelulitic in zonele tratate! Te vei convinge singura de rezultate chiar dupa primele 30 de minute!

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea