Sanatate

#masaj #masaj anticelulita #masaj cu bete de bambus #masaj fese

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Masajul cu bambus, secretelul unui posterior de invidiat

Mereu ti-ai dorit fese ferme si obraznice, dar, din pacate, oricat de mult lucrezi la sala aceasta parte a corpului, in momentul in care o lasi mai moale cu exercitiile si fesele se lasa „mai moi”! Ce este de facut in situatia in care ne inconjoara doar activitati care ne aplatizeaza fesele, precum statul pe scaun la birou, statul in masina, statul in fotoliu, statul pe canapea, statul pe banca in parc, statul pe scaun la terasa?

 


Masajul anticelulita cu bete de bambus
este viguros, cu caracteristici de bio-stimulare si reactivare, special creat pentru corp si in mod special pentru partea dorsala.

Acesta poate fi facut fie pe portiuni localizate, inaintea unui tratament, sau ca un tratament complet (cu o durata de aproximativ o ora). In orice caz,
protagonistele acestui masaj sunt betele de bambus. Acestea sunt manuite folosind in principal miscari din incheietura printr-o tehnica speciala de "miscari de rotatie repetitive" (rotatie - alunecare).

Bamboo Massage este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal pentru tonicitate, accelerarea circulatiei sanguine, spargerea nodulilor celulitici si
eliminarea surplusului de grasimi localizate, precum aripioare sau solduri.

Masajul cu bete de bambus cuprinde, in cele 50 minute, si miscari de masaj anticelulita clasice astfel incat zonele pe care se face masaj cu betele de bambus sa fie incalzite si pregatite inainte!
 

Se recomanda sa fie efectuate 10 sedinte cu o intensitate de doua-trei sedinte pe saptamana. Pentru intretinere, este indicata sa fie strecurata o sedinta cu bete de bambus saptamanal astfel incat efectul de fese ridicate si ferme sa se mentina vizibil!

Pachete promotionale:
 

  • 10 masaje anticelulita/ bete de bambus 50 minute – 249 RON (promotie happy hours)
  • 4 masaje anticelulita/ bete de bambus 50 minute + 1 vacuum slim - 99 RON!
     

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea