Sanatate

#ten frumos #riduri #intinerire #masaj facial #masti faciale #masca faciala caviar #lifting

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Mai tanara cu 5 ani in doua saptamani!

Odata cu inaintarea in varsta, epiderma isi pierde din elasticitate, devenind flasca, muschii cedand din cauza diminuarii elastinei si colagenului – substante fundamentale ale pielii - facand-o pe sa se maturizeze, sa imbatraneasca. Pentru a putea reda frumusetea unui ten, este necesar sa se tina seama de toti factorii care ii pot dauna.

Mastile faciale sunt destinate tuturor, indiferent de varsta, tip de ten, sex sau profesie, deoarece „frumusetea nu este intamplatoare”, se dobandeste si se pastreaza cu grija si are nevoie de ajutorul unui specialist.

De aceea va recomandam masca faciala cu caviar - pentru hidratare si intinerire - si masajul facial pentru pastrarea elasticitatii si calitatii tesuturilor.

Masca faciala antirid cu caviar, microcapsule si vitamina E este bogata in proteine, minerale, vitamine, aminoacizi (cu efect de hidratare), care hranesc pielea in profunzime si incetinesc procesul de imbatranire.

Componentele cu efect de regenerare si antioxidant reduc vizibil adancimea ridurilor, stimuleaza producerea colegenului, asigurand o piele neteda si intinsa. De asemenea, intensifica capacitatea pielii de a retine apa, da vitalitate si prospetime. Se poate folosi pentru toate tipurile de ten. Pentru intensificarea efectului folositi in combinatie cu masca gumaj caviar.

Mod de intrebuintare

Se aplica uniform pe pielea curatata si fara rani. Dupa un timp de actionare de 15 minute se curata si apoi se efectueaza un masaj facial de lifting timp de 20 minute!

Scopul masajului facial consta in general in masajul fetei si cel al decolteului pentru pastrarea elesticitatii si calitatii tesuturilor, reducerea simptomelor de imbatranire, intarzierea aparitiei lor, obtinerea senzatiei de prospetime, eliminarea oboselii.

Efectul cosmetic al masajului este stimularea circulatiei sanguine si limfatice, care produc o intensificare a activitatatii biologice a tesuturilor

Opt masti faciale lifting-botox/caviar/hidratanta (20minute/sedinta) costa 119 RON, iar pretul unui abonament de opt sedinte de masaj facial (20 minute/sedinta) este de doar 119 RON!

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu