Sanatate

#drenaj limfatic #toxine #reflexoterapie #slabit #cura lamai #reziduuri

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Lamaile si masajul te scapa de toxine in doar cinci zile!

In articolele anterioare am discutat despre celulita si am prezentat factorii care conduc la aparitia acesteia: retentia de apa, circulatie sanguina deficitara, dezechilibre hormonale, excesul de greutate si, nu in ultimul rand, acumularea de reziduuri si toxine in fibrele de colagen si elastina a pielii. Acestea din urma duc insa si la dereglarea organismului nostru, la aparitia unor boli, determina imbatranirea corpului si chiar ingrasarea subita. Este necesar sa acordam deci o importanta deosebita procedurii de detoxifiere corporale, de purificare celulara.

 

Va recomandam o cura cu suc de lamaie, combinata cu sedinte de drenaj limfatic sau reflexoterapie!

Exista multe diete in care dimineata, pe stomacul gol, este esential sa bei un pahar de apa calduta cu o jumatate de lamaie stoarsa in ea, insa ceea ce iti propun noi este o cura intensiva de detoxifiere!

Trebuie sa incepi prin a bea in prima zi sucul de la o lamaie, a doua a zi - de la doua lamai, ajungand astfel in a cincea a zi - la sucul a cinci lamai. Acesta nu se bea concentrat, ci diluat in apa plata sau ceaiuri. Dupa cele 5 zile, se face o pauza de trei zile, dupa care se continua cura de detoxifiere in sens invers, incepand cu sucul a cinci lamai si terminand a saptea zi cu sucul de la o lamaie.

 

Beneficii

  • vitamina C ajuta la eliminarea celulitei, grabeste arderea grasimilor,
  • este eficienta in tratarea obezitatii, varicelor, in cazul bolilor hepatice si respiratorii, are un rol important in sinteza colagenului din tesuturi, cartilagii, oase, reduce inflamatiile si agregarea trombocitelor si este un puternic antioxidant.

Contraindicatii

  • gastrite hiperacide si ulcer sau persoane care au probleme cu ficatul in general, asadar, daca ai probleme de sanatate, consulta medicul de familie inainte de a incepe o astfel de dieta.

Este recomandat ca inainte de inceperea unei diete si in timpul tratamentelor de slabire si remodelare corporala sa urmezi  o astfel de cura, deoarece rezultatele sale sunt uimitoare!

Detoxifierea corpului nostru este esentiala pentru un tratament de slabire/ anticelulita si pentru sanatatea noastra trebuie urmata de doua ori/ an, primavara si toamna. Asadar, este excelent daca vei combina aceasta dieta cu sedintele de drenaj limfatic manual, total (durata 90 minute) sau partial (doari picioare/doar o fata a corpului), si/sau reflexoterapie (45 minute/sedinta), doua sedinte/saptamana.

Promotie abonamente:

  • 8 sedinte drenaj limfatic partial 45 minute/sedinta: 199 lei
  •  
  • 8 sedinte reflexoterapie 40 minute/sedinta: 199 lei

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea