Sanatate

#celulita #ceai verde #slabit #impachetari ceai verde #gel ceai verde #termosauna

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Impachetarile cu ceai verde te scapa de 7 kilograme intr-o luna. Afla si alte beneficii

Ce este ceaiul verde, de fapt? Cred ca toti stim ce este, pentru ca in momentul de fata este foarte popular! Asadar, ceaiul verde este, pe langa apa, cea mai consumata bautura din lume si este obtinut din planta numita Camelia Sinensis, ca si ceaiul negru. Diferenta este ca ceaiul verde nu este fermentat, ceea ce inseamna ca proprietatile antioxidante raman intacte si foarte puternice, iar aceasta puterea a ceaiului verde sta in polifenolii pe care ii contine, in special cel numit epigalocatechin galat (EGCG).

Extractul de ceai verde reprezinta un element nutritiv important, care ajuta la prevenirea cancerului, impiedica cresterea colesterolului, tine sub control hipertensiunea arteriala, scade nivelul glicemiei, are puternic efect antioxidant si revigoreaza organismul. Impachetarile cu ceai verde reprezinta o terapie noua cu efecte remarcabile in curele de slabit si in lupta impotriva aspectului de coaja de portocala.

Cum celulita indica anumite perturbari in buna functionare a organismului si, de asemenea, o asimilare incorecta a grasimilor, efectul ceaiului verde a fost din plin folosit pentru a combate acumularea de kilograme in plus, cat si aspectele inestetice ale celulitei, obtinundu-se totodata si reintinerirea epidermei si tonicitatea ei prin detoxifiere masiva.

Ceaiul verde este un excelent antioxidant, diuretic, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor, utilizat indeosebi in tratamentele de slabit  si remodelare  a siluetei

Beneficiile consumului de ceai verde:

  • scade nivelul LDL (colesterolul "rau", implicat in aparitia aterosclerozei) si creste nivelul HDL (considerat colesterolul "bun", ce previne aparitia aterosclerozei);
  • previne aparitia cancerelor (cancer de vezica, de san, ovarian, colorectal, pulmonar, cutanat, gastric, pancreatic, de prostata), putand fi folosit si in tratamentul proceselor neoplazice. Nu exista dovezi clare, dar se pare ca taninul din ceaiul verde creste riscul de cancer esofagian, existand o serie de contradictii in ceea ce priveste prevenirea si cresterea riscului de cancer esofagian.
  • tratamentul sclerozei multiple
  • rol antioxidant, prin neutralizarea radicalilor liberi (rol in mentinerea integritatii membranelor celulare)
  • bun diuretic si laxativ
  • intervine in prevenirea bolilor cardiovasculare (in special a hipertensiunii arteriale)
  • previne aparitia obezitatii (creste rata metabolismului)
  • previne aparitia infectiilor
  • stimuleaza apararea imuna
  • tratamentul artritei reumatoide
  • benefic in cazul diabeticilor, prin incetinirea progresiei bolii; previne aparitia diabetului tip I prin controlul nivelului glicemiei
  • are un efect benefic in cazul bolii inflamatorii intestinale
  • intervine în stoparea unor boli neurodegenerative, ca boala Parkinson sau Alzheimer

Prin urmare, specialistii in tratamente de slabire si detoxifiere au conceput un tratament special cu extract natural de ceai verde care se foloseste la impachetarile corporale anticelulita si de slabire! Continutul ridicat de extract de ceai verde ajuta la procesul de topire si eliminare a grasimilor si de asemenea de reducere evidenta a celulitei.

Depozitele de grasime sunt eliminate rapid, incepand cu prima sedinta. Efectele acestui tratament se vad dupa primele trei sedinte intensive si continua sa se observe imbunatatiri in ceea ce priveste aspectul pielii chiar si dupa terminarea lui (20-25 zile).

Pe langa scaderea in kilograme, impachetarile cu ceai verde au si urmatoarele beneficii:

  • detoxifierea organismului
  • arderea grasimilor
  • eliminarea si prevenirea reaparitiei celulitei
  • redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii
  • eliminarea apei retinute in organism

Pentru rezultate optime este necesar ca sedintele de impachetare sa fie efectuate de trei ori pe saptamana pana la obtinerea rezultatului dorit, urmand apoi ca saptamanal sa se efectueze cel putin o sedinta de intretinere. Dupa trei saptamani, vei scapa de pana la 7 kg.

Prima etapa este cea de aplicare a gelului de ceai verde. Urmeaza apoi infasurarea in cearsaf de plastic si introducerea in termosauna timp de 50 minute.

Dupa desfoliere se aplica cu ajutorul masajului crema termoactiva anticelulita cu extract de ceai verde. Efectul termic aduce un plus de confort si eficienta a tratamentului, iar in asociere cu vacuum-ul se va combate mai rapid aspectul inestetic de coaja de portocala, capatand totodata reintinerirea epidermei si tonicitatea.

Noi va recomandam ca aceste impachetari detoxifiante cu ceai verde sa fie insotite si de o “dieta cu ceai verde”.

Se tine simplu si usor si se poate adapta la propriile nevoi. Ce ai de facut? Bea ceai verde, inainte de fiecare masa principala (se bea ceaiul cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa). De ce? Pentru ca ceaiul verde va actiona ca un inhibitor al apetitului, insa are multe alte beneficii pentru sanatate. Dacă nu iei micul dejun, bea totusi o ceasca de ceai verde dimineaţa.

Costul unui tratament intensiv de opt sedinte impachetari cu ceai verde 50 minute/sedinta este de 219 RON, in intervalul 08.00-16.00, si de 279 RON/ abonament in orice interval orar.

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea