Sanatate

#electrostimulare #slabire rapida #impachetari cu miere #reducere celulita

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum sa slabesti rapid cu 5 zile inainte de concediu

SOS! Sunt grasa si am celulita, iar  anul asta iar m-am trezit pe ultima suta de metri ca o sa arat rau pe plaja si regret ca nu mi-am acordat mai multa atentie!! Asta aud zilnic la Centrul de Slabire BettyBlue de cateva ori si, din pacate, asta este adevarul!

De ce se intampla acest lucru? Pentru ca suntem uneori prea ocupate cu serviciul, indeletnicirile casnice, iesiri, cumparaturi, sot si poate si copii si uitam de multe ori sa avem grija de noi si, abia cand mergem prin magazine sa cautam un nou costum de baie sau il probam in oglinda pe cel vechi, ne vedem ca aratam cam neingrijite pentru plaja! Iti propun un program de 5 zile intensiv, care iti va reda un aspect fizic placut si multa incredere in tine!
Atentie insa, trebuie sa respectati si recomandarile de miscare si alimentatie pe care vi le ofer!

In primul rand 2,5 l de apa de zi este regula de fier, fara sucuri naturale, limonade, poate un ceai de ghimbir sau verde zilnic si o cafea dimineata! Aceasta hidratare va avea multe rezultate pozitive, crede-ma! Pe langa faptul ca vei elimina apa retinuta in organism, vei avea o piele hidratata si tenul tau va arata mult mai bine!

Trei mese pe zi, dintre care cea mai bogata micul dejun, pranzul - un singur fel de mancare, iar seara un iaurt mare dietetic cu tarate de ovaz in el!

In ceea ce priveste miscarea, daca nu mergi la sala sau nu reusesti sa alergi minim 3 km/ zi seara sau dimineata, 2-3 serii a cate 25 de abdomene si genuflexiuni.

Cel mai important este sa faci cele 5 proceduri combinate asa cum iti recomadam!
 

Daca esti mai plinuta atunci 5 impachetari cu miere si  5 sedinte de electrostimulare (179 lei) ar fi ideale, iar pentru reducerea vizibila a celulitei in doar cinci zile iti recomandam 5 vacuum si 5 masaje anticelulita la (199 lei)!

Dupa doar cinci zile poti reduce vizibil celulita, vei da pana la 4-6 cm in circumferinta soldurilor si abdomenului, iar, daca optezi pentru pachetul cu impachetari cu miere, atunci poti da pana la 3 kg in aceste zile!

Pentru consultatii gratuite si programari, nu ezita sa ma contactezi sau vizitezi pe bettyblue.ro.

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea