Sanatate

#masaj talpi #masaj gambe #impachetari cu struguri #combatere retentie de apa #masaj anticelulitic #impachetari #drenaj

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum sa ai glezne subtiri si sa scapi de retentia de apa!

Este foarte posibil sa fi auzit pana acum despre beneficiile strugurilor, despre efectul lor diuretic si terapeutic! Pe piata exista chiar impachetari cu struguri care se pot face concomitent cu adoptarea unei diete bazate pe struguri!

 

Majoritatea femeilor se confrunta cu probleme cu retentia de apa, fie in general, fie inainte sau dupa sarcina! Asadar, pentru a combate aceasta problema si pentru a ne imbunatati circulatia sanguina am conceput pachete special destinate subtierii gambelor si gleznelor: Impachetari cu extract natural din Frunze rosii de vita-de-vie, urmate de masajul gambelor, gleznelor si talpilor cu un ulei special destinat subtierii picioarelor datorita
extractelor naturale active pe care le contine: portocale si ienupar!

Pe pielea curate se aplica masca de gambe si glezne, de la genunchi pana inclusiv pe talpi, apoi se infoliaza fiecare picior individual si se lasa sa actioneze timp de 10 minute.

Masca de gambe si talpi contine ulei de soia si extract natural din frunze rosii de vita-de-vie. Aceasta ajuta la racorirea si relaxarea picioarelor obosite, determina eliminarea apei retinute in surplus mai ales cea care duce la umflarea picioarelor si gleznelor, acestea fiind vizibil subtiate dupa procedura!
Dupa desfoliere se efectueaza masajul gambe, gleznelor si talpilor timp de 20-25 minute, masaj specific de drenaj si anticelulitic care va duce la subtierea cu pana la 2 cm a gleznelor si gambelor.
 

Masajul se efectueaza cu un ulei special pentru drenaj si subtiere cu extracte naturale de centella asiatica, portocale si ulei essential de ienupar, care este extrem de eficient in lupta impotriva celulitei, ajuta la netezirea pieli si ajuta la eliminarea grasimii

Aceste tratamente Wellness nu contin coloranti artificial si nici substante de origine

Promotie in aceasta perioada:

  • 3 masti de gambe cu vita-de-vie 10 min+ 3 masaje gambe, glezne, talpi - 99 lei

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea