Sanatate

#cafeina #impachetari cafeina #slabit

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cafeina arde grasimile si reduce celulita si in interior, si pe exterior!

Ce este cafeina? Este o substanta incolora, oarecum amara, gasita in cafea, ceai, ciocolata si cola. Se mai gaseste in multe medicamente sau suplimente de slabit. Este un stimulent si este considerata un drog psihoactiv. Cafeina poate fi un bun energizant pentru fiecare dimineata si iti poate da si un plus de energie in timpul zilei. Cu toate astea, efectul cafeinei nu se instaleaza imediat, poate dura pana la o ora pentru ca substanta sa patrunda in organism cum trebuie. Desigur, cafeina are beneficii si dezavantaje.
 

Beneficii generale ale cafeinei

Cafeina ne mentine alerti, stimuleaza sistemul nervos central, imbunatateste performanta fizica si mentala, are rol diuretic, unele studii spun ca imbunatateste starea de spirit si alina durerea. Pentru ca devii mai alert, cafeina te poate face mai eficient in anumite domenii, cum ar fi condusul, zborul, luarea unor examene sau teste.

Consumul de cafea in cursul zilei insa poate interfera cu somnul. Daca nu mai consumi cafea cel putin cu sase ore inainte de a merge la culcare, nu vei fi afectata. Dar fiecare persoana are sensibilitatea sa, in functie de metabolism si de cantitatea de cafea consumata in mod normal. Persoanele mai sensibile pot avea insomnie si chiar efecte adverse la cafeina cum sunt nervozitate si dureri de stomac.

Dupa efectuarea a 10-12 impachetari cu cafeina se poate observa o scadere in circumferina a 7-10 cm

Elisabeta Ratiu consultant tratamente corporale

Organismul tau absoarbe repede cafeina. Dar la fel de repede scapa de ea. Cafeina este procesata in principal de catre ficat si este eliminata rapid. In patru-cinci ore, in medie, elimini din organism jumatate din ceea ce ai consumat. Dupa opt-zece ore, 75 % din cafeina consumata este eliminata. Pentru majoritatea oamenilor, o ceasca sau doua de cafea servite dimineata nu vor interfera cu somnul de noapte.

Cafeina confera cateva beneficii de sanatate. Este o lista interesanta. Orice bautor de cafea iti poate spune: cafeina imbunatateste vigilenta, stimuleaza concentrarea si energia, limpezeste mintea si te face mai sociabil. Daca esti de acord, faci probabil parte din grupul celor care au nevoie de o ceasca de cafea dimineata inainte sa poata rosti vreun cuvant. Studiile stiintifice vin in sprijinul acestei teorii subiective.

Gelul forte cu cafeina, prin efectul sau de stimulare circulatorie, ajuta la eliminarea apei din tesuturi si a grasimilor. Cafeina arde grasimile, iar prin actiunea sa stimulanta ajuta la oxigenarea celulelor. Rezultatele apar chiar dupa efectuarea unei prime sedinte. Pielea devine mult mai fina si elastica, iar celulita incepe sa se diminueze vizibil.

Dupa efectuarea a 10 -12 sedinte intensiv se poate observa o scadere in circumferina a 7-10 cm. Impachetarea cu cafeina este recomandata tuturor persoanelor cu un grad de celulitia mediu-avansat, si pentru toate tipurile de piele.

Pentru a incheia acest proces se poate efectua masajul anticelulitic cu crema anticelulitica cu cafeina sau vacuum slim pentru spargerea nodulilor celulitici.

Combinarea acestor proceduri duc la rezultate foarte bune, pana la 5 kg pentru o persoana care are un exces de pana la 10 kg fata de greutatea normala, dupa doar primele doua-trei saptamani, daca se efectueaza cu o intensitate de cel putin doua-trei sedinte /sapatamana.

Oferta la Centrul de Slabire BettyBlue:

  • 10 impachetari cu cafeina forte 50 minute/sedinta - 249 RON
  • 10 masaje anticelulita 50 minute/sedinte - 249 RON

 

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro


 


 


 


 


 


 


 

.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea