Sanatate

#combatere celulita #impachetari miere #dieta ananas #slabit ananas #accelerare metabolism #cura de detoxifiere

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Ananasul si mierea, secretele unei siluete de invidiat

Ananasul este un fruct cunoscut pentru proprietatea lui de a "arde grasimile" si sunt convinsa ca nu de putine ori ai vazut in plafare sau in farmacii capsule de ananas! Ce il face atat de special? Continand apa in proportie de 83-84%, ananasul este recomandat in cele mai multe diete, ajutand atat la eliminarea sarurilor, cat si a apei din tesuturile subcutanate.


Fructul exotic contine bromelina, substanta care ajuta la arderea grasimilor si este foarte eficienta impotriva celulitei. Ananasul, atunci cand e proaspat, contine enzime care accelereaza metabolismul, fiind si foarte bogat in vitamine si minerale, printre care si fierul, cunoscut pentru producerea globulelor rosii care transporta oxigenul prin corp.

Sursa foto: howtotut.com

Continutul sau caloric este scazut, respectiv de 50 de calorii la 100 de grame de fruct, ceea ce il si recomanda pentru curele de slabire. Important este ca ananasul sa fie proaspat, astfel incat bromelina din fruct sa fie eficienta in arderea grasimilor. Asadar efectele ananasului incapsulat nu sunt la fel de puternice si de bune in curele de slabire precum fructul proaspat!

Atentie totusi, deoarece acest regim bazat pe ananas pentru slabire si eliminarea celulitei nu se adreseaza tuturor, mai ales daca aveti probleme cu aciditatea gastrica! De asemenea, persoanele care au urmat acest regim au acuzat stari de oboseala si lipsa energiei. De retinut este ca, dupa ce ananasul ne-a ajutat sa scapam de kilogramele nedorite, trebuie sa urmam o perioada de mentinere, fara sa avem perioade de schimbare radicala a alimentatiei. Asadar va rog sa va consultati cu medicul dumneavoastra daca stiti ca aveti anumite probleme de sanatate!


O zi din regimul cu ananas

Mic-dejun: cereale cu ananas (300 grame ananas) - fructul va fi curatat si taiat in bucatele. Adaugam trei linguri de cereale (6 grame) si doua linguri cu suc de portocale.

Pranz:
verdeata cu ananas. Curatam 250 grame de ananas si le taiem in bucatele. Spalam un ardei gras si-l taiem si pe acesta. Mai adaugam doua cepe mici si 50 grame de alte legume. Prajim ardeiul gras, cepele si legumele intr-o lingura de ulei de masline. Adaugam ananasul si le lasam la un foc mediu pentru 3 minute. Asezonam cu piper si curry.

Cina: salata de ananas si ciuperci champignon. Curatam 300 grame de ananas si le taiem in bucatele. Spalam 100 grame de ciuperci si le taiem si pe ele. Adaugam apoi 30 de grame de carne de curcan taiata in felii subtirele si amestecam. Asezonam salata cu o lingurita de maioneza fara grasime, o lingurita de patrunjel proaspat si piper.
 

De retinut!

Intotdeauna dupa taiere, ananasul trebuie acoperit cu o folie, pentru a-si pastra vitaminele.

Pentru a curata organismul printr-o cura de detoxifiere usoara, putem consuma o zi pe saptamana doar ananas.

In timpul dietei cu ananas,  pentru a accelera procesul de ardere a grsimilor si pentru a da jos kilogramele inestetice, iti recomand  sa efectuezi in acelasi timp impachetari slabire forte cu miere!

Acest tip de impachetari te vor ajuta sa dai jos pana la 5 kilograme/ tratament de 8 sedinte!

Vino la consultatia gratuita si vom stabili impreuna daca acest tip de impachetari ti se potriveste!

  • 8 impachetari cu MIERE 50minute/sedinta – 249 lei

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
 Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, 
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei 
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea