Sanatate

#impachetari miere #Elisabeta Ratiu # ingrijirea pielii #betty blue #detoxifiere

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: 3 pasi esentiali in ingrijirea corpului iarna

Frumusetea corporala este la fel de importanta ca si ingrijirea fetei. Ingrijirea pielii corpului trebuie inclusa in orice ritual de frumusete, deoarece o ingrijire adecvata iti poate imbunatati respectul de sine si propria imagine.

Iata cei 3 pasi peste care nu trebuie sa sari niciodata, indiferent ca este vara sau iarna, dar mai ales in sezonul rece:

 

1. Exfolierea pielii corpului este importanta, deoarece ciclul natural de reinnoire a pielii dureaza 28 de zile. Gomajul stimuleaza circulatia, tonifica si favorizeaza actiunea cremelor. Este recomandabil sa recurgeti la acest procedeu o data sau de doua ori pe saptamana. Atunci cand exfoliezi pielea, foloseste o lufa naturala sau un burete mai aspru de dus pentru a-ti masa pielea si a indeparta celulele moarte de la suprafata ei.

Trebuie sa efectuezi miscari circulare pe suprafata intregului corp. O atentie deosebita va trebui sa acorzi zonelor care sunt predispuse la o deshidratare excesiva - coatele, genunchii si talpile; trebuie masate cu mai multa insistenta pentru a inlatura stratul de celule moarte. Imediat dupa exfoliere, trebuie sa iti hidratezi pielea cu o crema puternic hidratanta, deoarece pielea proaspat exfoliata este mult mai activa in absorbtia ingredientelor binefacatoare continute de crema de corp.

 

2. Fermitate si hidratare. Pentru dus alegeti produse destinate redobandirii fermitatii pielii sau geluri hidratante si folositi o lufa sau o perie speciala pentru a spori efectele. Este bine sa va alegeti cu grija absolut toate produsele, sa fie adecvate in primul rand pielii voastre sau problemelor cu care va confruntati.

 

3. Aplica cremele corect! Dupa fiecare dus se aplica un ulei , o crema hidratanta sau un gel pentru subtiere si remodelare corporala. Este bine ca acestea sa fie aplicate pe pielea un pic umeda, pentru a favoriza absorbtia lor. In cazul cremelor anticelulitice si de remodelare , aplicarea se face printr-un masaj energic ,pentru a ajuta crema sa patrunda cat mai bine si sa isi faca efectul. Cel mai potrivit ar fi sa realizati acest masaj cu pumnul strans, executand miscari circulare.

Iti recomand in perioada de iarna termo-terapiile deoarece in sezonul rece corpul resimte nevoia de caldura, are tendinta de a depozita grasimi, iar noi avem tendinta de a nu-l ajuta cu mai mult sport, ci mai degraba il "ajutam" cu mai mult sedentarism. 

Impachetarile cu miere, de exemplu, sunt excelente pentru o piele sanatoasa si fara celulita! Acestea au un rol excellent de exfoliere, fiind un gomaj natural cu efecte imediate de iluminare si catifelare a pielii. Substantele continute in mierea naturala va ajuta la vindecarea cosurilor, leziunilor, vanatailor sau altor bubite pe care le aveti pe piele, fiind in acelasi timp un antiseptic natural cu efect de refacere a celulelor.

Piela ta va fi hidratata, iar aplicarea cremei anticelulitice dupa impachetare sau efectuarea unui masaj anticelulita cu ulei de masline si crema forte de slabire va duce la indeplinirea celor 3 obiective esentiale mentionate mai sus. Asadar, acorda o atentie deosebita corpului tau in perioada iernii pentru a arata minunat vara!

Oferta speciala! 10 impachetari cu miere 50min/sedinta la doar 199 lei!

Date de contact:

Elisabeta RATIU 

www.bettyblue.ro

Tel: 0213141925/ 0727767008

Tel: 0216503871/ 0733 319 447

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea