Sanatate

#chirurgie plastica #expert acasa.ro # Rodica Banciu

Expertul Acasa.ro, dr Rodica Banciu, chirurg plastician

Expertul Acasa.ro, dr Rodica Banciu, chirurg plastician

Ma numesc Rodica Banciu si sunt chirurg plastician in cadrul Centrului Medical Panduri Clinica Arcul de Triumf din Bucuresti. In 2003 am absolvit Facultatea de Medicina Generala in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti.

Din 2004 pana in 2010 am fost rezidenta in specialitatea chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri. Am avut noroc sa lucrez intr-o echipa de profesionisti, oameni deosebiti de la care am invatat foarte mult.

In octombrie 2010 am luat examenul de specialitate, iar din noiembrie 2010 am fost acceptata pentru 6 luni ca bursiera la Institutul Francez de Chirurgie a Mainii, unde am efectuat un stagiu de perfectionare. Aceasta mi-a deschis mintea pentru noi posibilitati si mi-a oferit o noua viziune asupra chirurgiei plastice.

Din mai 2011 am fost, timp de un an, chirurg vizitator la Spitalul Bichat si la Clinica Montmarte din Paris. Alaturi de profesionisti de talie internationala, am participat la operatii de reconstructie de nervi utilizand tehnici de microchirurgie si la tratamentul sechelelor paraliziilor nervoase, a malformatiilor congenitale si a patologiei membrului superior.

In octombrie 2011 m-am inscris la Universitatea Paris Diderot-Paris 7 pentru Diploma Universitara de Microchirurgie cu durata de un an si Diploma Interuniversitara de Chirurgie a Mainii cu durata de doi ani pe care le-am absolvit.

In octombrie 2012 m-am inscris la diploma interuniversitara de Medicina morfologica si anti-age la Universitatea Claude Bernard Lyon-1 cu o durata de studi de doi ani.

Din noiembrie 2012 pana in martie 2013 am fost chirurg vizitator la Clinica Ste Genevieve, o clinica privata de chirurgie plastica si estetica din Paris, unde am participat la operatii de marire, de ridicare, de micsorare si de reconstructie de sani, de lifting a fetei, liposuctie, liposcultura, rinoplastie, otoplstie, blefaroplastie, tratament laser, injectari acid hialuronic, toxina botulinica si altele. Sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce am invatat aici si pentru faptul ca am vazut cu cata daruire muncesc profesionistii adevarati, indragostiti de profesia lor.

Sunt membra a Societatii Savante de Medicina Anti-age SOFFMA din Paris si am participat la numeroase conferinte, congrese si ateliere practice de injectare de acid hialuronic si toxina botulinica, tratamente laser, mezoterapie si peeling organizate de aceasta societate.

Sunt o persoana motivata, punctuala si dinamica, iar obiectivul meu este de a oferi pacientilor servicii la cel mai inalt standart intr-un mediu profesionist

Va multumesc pentru atentia acordata si sper sa ne vedem cat mai curand!

Rodica Banciu

Centrul Medical Panduri, Clinica Arcul de Triumf

Adresa:  Str. Clucerului nr. 55, Sector 1, Bucuresti
E-mail: dr.rodicabanciu@yahoo.com

Articole scrise de Rodica Banciu

  •  
  •  
Rodica Banciu