Sanatate

#celulita #expert acasa.ro # tratarea celulitei

Expertul Acasa.ro, dr Raluca Vladuta: Singura metoda non-chirurgicala de tratare a celulitei

Sezonul rece se afla la finalul ultimelor reprezentatii, asa ca acum este cel mai indicat sa incepem o detoxifiere intensa a organismului, dar si pregatirea corpului pentru anotimpul cald. Iar aici ma refer la tonifiere intensa si eliminarea celulitei!

De aproximativ 4 luni, corpul nostru s-a aflat intr-o stare latenta. Lipsa de miscare si abuzurile alimentare se traduc prin acumulare de grasime, piele flasca si celulita. Aspectul de coaja de portocala este intretinut de sedentarism, dezechilibre hormonale sau predispozitia genetica. Sub influenta acestor factori, celulele adipoase se pot umple cu grasimi care provin dintr-o alimentatie excesiva sau, din contra, se pot goli in functie de nevoile energetice ale organismului. Adevarate rezerve de grasime, aceste celule adipoase pot creste, depasind de aproximativ 60 de ori volumul lor normal, comprimand astfel toate vasele de sange din apropiere, ceea ce conduce la un drenaj incetinit, tesuturi subcutanate inflamate, care dau nastere unui aspect inestetic al epidermei.

CITESTE SI  Cum sa scapi de vergeturi 

 

Niciuna dintre voi nu isi doreste sa intampine sezonul cald cu aceasta problema, asa ca va invit sa descoperiti o inovatie in domeniul estetic, si anume, singura alternativa la operatiile chirurgicale de eliminare a celulitei si a pielii flasce: VelaShape II. Acest tratament functioneaza cu puterea a patru tehnologii, care lucreaza simultan zona afectata: radiofrecventa bipolara, infrarosu, masaj cu role mecanice si vacuum. Pe rand, fiecare tehnologie isi indeplineste punctual rolul, contribuind eficient la rezultatul final mult asteptat: reducerea celulitei.

Radiofrecventa si infrarosul incalzesc dermul si produc o reactie în lant ce favorizeaza migrarea fibroblastilor, provocand o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, precum si sintetizarea altora noi. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o remodelare a pielii. Mobilizarea obtinuta prin vacuum îmbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la “dezlipirea” tesuturilor cutanate si subcutanate, in timp ce masajul cu role mecanice asigura un tratament bland si agreabil. Dupa un set de 6 sedinte, celulita se reduce cu un grad, pielea devine mult mai ferma si elastica, obtinandu-se o scadere in centimetri a zonei tratate, precum si diminuarea vergeturilor. 

Dr Raluca Vladuta
medic dermato-venerologie 
DermaLife
Blvd. Tomis, nr. 79-81, Constanta
Tel: 0743666222 (programari)
       0723151287
www.dermalife.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea