Sanatate

#cum sa slabesti #cura de slabire #expert acasa.ro #grasime coapse #raluca vladuta

Expertul Acasa.ro, dr Raluca Vladuta: Ce sa faci cand toate curele de slabire dau gres

Dupa o dieta drastica si multe ore intense de sport, ati ajuns la un punct terminus in care niciuna dintre metodele de slabire nu mai dau randament. Ce e de facut atunci cand colaceii de pe abdomen si rotunjimile coapselor par pur si simplu de neclintit? 

Va sfatuiesc sa apelati cu incredere la criolipoliza, tratament revolutionar de slabire localizata prin inghetare. Este cea mai buna alternativa la procedura de liposuctie, avand rezultate spectaculoase fara a afecta tesuturile. Adipocitul va fi inghetat pana la -8, iar celulele de grasime vor fi distruse in urma temperaturii scazute.

CITESTE SI: Cum sa scapi de vergeturi

O data distruse, acestea vor fi eliminate cu ajutorul macrofagilor si transformate in aminoacizi, peptide si proteine. Dupa o singura sedinta, stratul de grasime este redus cu 30%, iar ceea ce este si mai impresionant este faptul ca celulele nu vor mai avea posibilitatea de regenerare, iar organismul nu va mai avea tendinta sa asimileze grasime in zona tratata.

Este un tratament cu adevarat uimitor, cu ajutorul caruia am inregistrat numai rezultate foarte bune cu pacientii nostri nemultumiti de depozitele de grasime din anumite zone ale corpului, asupra carora dieta si sportul nu au avut niciun efect. Din experienta mea, performantele acestea pot fi atinse cu aparatul CoolTech, pe care vi-l recomand cu incredere.

Dr Raluca Vladuta
medic dermato-venerologie 

www.elos.ro

Contact pentru programari
021.236.23.26; 0729.232.889

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea