Sanatate

# implantologie orala #estetica dentara #stomatologie #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, dr Postelnicu Ionella Georgiana, medic specialist in implantologie orala, estetica dentara

Expertul Acasa.ro, dr Postelnicu Ionella Georgiana, medic specialist in implantologie orala, estetica dentara

Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Facultatea Economia Turismului Intern si International din cadrul Universitatii Romano-Americane, masterul in Administrarea Afacerilor in Turism din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti.

Ulterior am obtinut Competenta in Implantologie Orala in cadrul Universitatii “Carol Davila” Bucuresti si am participat la nenumarate cursuri de estetica dento-faciala, printre care International Master Course on Aging Science Paris, Competence in Esthetics Viena, International Dental Conference & Arab Dental Exhibition Dubai etc.

In anul 2012 am devenit membra a Societatii Dentare Romane, a Asociatiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania, urmand ca dupa doi ani sa detin si calitatatea de speaker.

In 2016 am devinit membra a Asociatiei Dental Office Managers si fac parte din primele serii de specialisti in Management Dentar din Romania.

Sunt medic specialist in implantologie orala, estetica dentara, dar si expert in injectari anti-rid dermal fillers si toxina botulinica, datorita pasiunii mele pentru estetica dento-faciala.

Sunt adepta tratamentelor fara durere si in ceea ce priveste tratamentele estetice, ghidez pacientii spre un efect cat mai natural.


 

Articole scrise de dr Postelnicu Ionella Georgiana

  •  
  •  
dr Postelnicu Ionella Georgiana