Sanatate

#prezentare #medic de familie #Expertul Acasa.ro dr. Monica Roxana Jugravu

Expertul Acasa.ro, dr. Monica Roxana Jugravu, medic de familie

Expertul Acasa.ro, dr. Monica Roxana Jugravu, medic de familie

Sunt medic de familie din 1999. Imi place nespus de mult ceea ce fac si mi-am dorit dintotdeauna ca pacientii mei sa fie si colaboratorii mei. Incerc sa aflu de la ei tot ceea ce ii apasa, nu doar suferinta fizica.  Am urmat si Facultatea de Psihologie exact pentru a putea fi mai aproape de sufletele lor. Bucuriile si tristetile lor ma fac sa fiu si doctor de “suflete”. Printre pacienti mi-am facut prieteni, toti imi sunt dragi si nu am facut niciodata diferente statutului social al pacientului.

Pacientii mei sunt oameni care au nevoie nu numai de un bilet de trimitere sau o reteta, ci si de comunicare. Nu toti sunt la fel de cooperanti pentru ca suntem diferiti, dar fiecare doreste, dupa parerea mea, o relatie mai apropiata de medicul lor de familie.

Neavand un numar mare de pacienti, timpul imi permite sa stau mai mult de vorba cu fiecare, sa-l incurajez si sa-i dau incredere in propria persoana.

Nimeni nu le stie pe toate, iar medicina de familie este o specialitate deosebita, trebuie sa cunosti cate putin din toate specialitatile medicinii pentru a putea indruma bolnavul pe calea cea buna.

Ma straduiesc sa ma perfectionez permanent nu numai prin cursuri, articole de specialitate, ci si schimburi de opinii cu colegii specialisti, pentru ca pacientii sa fie bine tratati si bine monitorizati.

Incerc sa fiu un medic bun, dar mai ales incerc sa fiu un om intre oamenii care au nevoie de mine.

Date de contact:

Dr Jugravu Monica
CMI Dr Jugravu Monica
www.medicdefamilie.com
monicajugravu@yahoo.com
Telefon:  0723397457

Articole scrise de Monica Jugravu

  •  
  •  
Monica Roxana Jugravu