Sanatate

#combatere riiduri #intinderea pielii #riduri #lifting nechirurgical

Expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle: Lifting fara bisturiu pentru fata, brate, abdomen si picioare

Pielea lasata prezinta un disconfort estetic, dar si psihologic. Vestea buna este ca tonusul pielii poate fi imbunatatit fara interventii chirurgicale care presupun un timp de recuperare mai lung, sau injectii neplacute.


Folosind energia luminii pentru a stimula productia noua de colagen in profunzimea pielii si pentru a revigora colagenul existent in piele, liftingul nechirurgical cu titan intinde pielea de pe fata, brate, abdomen si picioare.
 

Cum actioneaza?

Cutera Titan foloseste o lumina infrarosie, controlata, pentru a incalzi dermul, in deplina siguranta. Incalzirea eficienta produce contractia colagenului din derm si formarea de colagen nou, care are ca efect intinderea pielii si cresterea tonusului ei. In timpul procedurii, suprafata pielii (epidermul) este protejata in permanenta de catre aparat, prin fazele de racire care alterneaza controlat cu incalzirea. Toate, cu aceeasi piesa de mana Titan. Dupa procedura, productia noua de colagen provoaca in continuare intinderea pielii, imbunatatind aspectul pielii laxe, a ridurilor sau a santurilor nazo-labiale, inca 6 luni dupa ultimul tratament.

Ce zone raspund cel mai bine la procedura?

Au fost tratate cu succes multe zone ale corpului care prezentau piele lasata. Pielea laxa de pe fata, gat, abdomen si brat a raspuns deosebit de bine la tratament.

Dr. Florin Daniel Juravle
Adresa: Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
Tel.: 0731.554.554
E-mail:contact@drflorinjuravle.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
juravle bun

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea