Sanatate

#mezoterapie #combatere riduri #prevenire imbatranire

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Tinerete fara batranete! Beneficiile mezoterapiei

 

Desi pare greu de crezut, mezoterapia este cea mai agreabila procedura care implica utilizarea acelor. Si asta pentru ca nu este deloc dureroasa, iar beneficiile aduse pielii sunt extraordinare. Mezoterapia este un tratament excelent de prevenire a imbatranirii tenului, reducerea ridurilor fine si hidratarea intensa a pielii.

Cum functioneaza?

Aceasta procedura presupune injectari din centimetru in centimetru in mezoderm, tesutul adipos subcutanat (cel mai activ strat al pielii, responsabil cu aspectul acesteia). Injectarile se realizeaza cu substante intens nutritive, care odata ajunse in straturile pielii contribuie la un aspect intinerit. Mai mult decat atat, stimuleaza activitatea celulara si functiile elastinei si fibroblastilor pentru formarea unor noi legaturi de colagen.

 

Dupa utilizarea unor game variate de produse pentru mezoterapie, recomand drept cea mai eficienta gama de produse Filorga. Inovatia adusa de acest brand este utilizarea in timpul terapiei a unei substante unice pe piata, compuse din peste 50 de ingrediente active (vitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanti), cu rolul de a revitaliza complet pielea.

 

Mezoterapia faciala estompeaza ridurile fine, hidrateaza tenul si il ajuta sa devina ferm si luminos. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimuleaza microcirculatia si metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare. Se recomanda un protocol de 4 sedinte, efectuate la doua  saptamani, la finalul caruia pielea va fi vizibil transformata! Mezoterapia se mai poate realiza pe gat, decolteu si maini, avand acelasi rol de intinerire al pielii.

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Adresa:
Strada Clucerului nr 55, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea