Sanatate

#reducere cearcane #reducere riduri #procedeu intinerire #terapia vampir #dermatologie

Expertul Acasa.ro, dr Dana Maria Bratu: Intinereste 10 ani cu Terapia Vampir!

In calitate de medic dermatolog, pe masura trecerii timpului, observ tentinta doamnelor de a solicita proceduri estetice cat mai putin invazive, insa care sa le ofere rezultate spectaculoase.

Terapia cu plasma bogata in trombocite a inceput sa capete o mare popularitate. Trombocitele se gasesc in mod natural in organism si sunt responsabile de regenerare si repararea tisulara prin atragerea locala.

Terapia Vampir presupune injectarea in piele a trombocitelor si a substantelor nutritive recoltate din propriul sange, astfel incat celulele de la nivelul pielii se vor regenera si vor sintetiza colagen in mod natural. Folosind celulele proprii organismului, riscul de intoleranta sau reactii alergice este minim. Culoarea tenului se uniformizeaza, se reduc ridurile fine si cearcanele. Tratamentul de poate aplica si la nivelul scalpului stimuland cresterea firelor de par.

Procedura este relativ simpla, nedureroasa si se efectueaza in cabinete medicale specializate, dupa aplicarea unei creme anestezice. Se recolteaza sangele pacientei intr-un dispozitiv special, care se va introduce intr-un aparat de centrifugare. Dupa aproximativ 10 minute, din eprubeta cu sangele recoltat, se extrage doar partea ce contine plasma cu trombocite. Aceasta va fi injectata la nivelul pielii fetei, a mainilor si a decolteului la distanta de aproximativ 1 cm.

 

Rezultatele se observa la trei saptamani dupa interventie, iar sedintele se pot repeta la trei-patru luni in functie de necesitatea fiecaruia. Tenul va avea un aspect intinerit natural iar rezultatele se mentin timp indelungat.

 

Exista si contraindicatii pentru aceasta procedura! Din acest motiv, in prealabil, veti avea parte de o consultatie dermatologica in care medicul decide daca Terapia Vampir este solutia optima pentru dumneavoastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dr Dana Maria Fatu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea