Sanatate

#sani # marire sani # implant de silicoane #implant mamar #implant ser fiziologic

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Se pot mari sanii pe cale naturala?

Sanii femeilor sunt acea parte a trupului care a reprezentat dintotdeauna sursa de inspiratie pentru pictori, regi, sculptori si poeti. Inca din Antichitate, femeile mai putin inzestrate de la natura au fost preocupate de gasirea unei alternative de marire a sanilor. Pana la aparitia implanturilor mamare, acestea si-au pus toate sperantele in leacuri babesti, uleiuri de marar, argan sau alte suplimente alimentare. Din pacate, astfel de produse nu doar  ca nu le-au crescut volumul sanilor, dar le-adus doar dezamagiri si tristeti nemeritate.

Desi exista pe piata o sumedenie de producatori de creme sau pastile care sustin ca ar modifica circumferinta bustului feminin, un lucru e sigur: in jurnalele medicale nu exista studii care sa ateste astfel de afirmatii strict comerciale.

Niciun alt procedeu de marire a sanului nu va fi egal cu rezultatele pe care vi le ofera un implant mamar. In plus, cunoastem intr-adevar care sunt efectele secundare in urma consumului de astfel de suplimente ”naturale”?

De cele mai multe ori, chirurgii plasticieni sunt asaltati cu intrebari din partea femeilor care doresc o marire de sani intr-un timp foarte scurt. Raspunsul este unul singur: doar cu ajutorul implanturilor mamare.

Un piept tonifiat emana nu doar senzualitate, dar contribuie cu succes si la imbunatatirea vietii personale, prin redarea increderii in sine.

Femeile care isi doresc un implant mamar trebuie sa stie ca acestea sunt de doua feluri: cele cu gel siliconic coeziv si cele cu ser fiziologic. Cele mai multe dintre femei opteaza pentru implanturi cu silicon pentru ca sunt mai sigure si arata mai bine.

Daca iti doresti sa afli mai multe informatii despre avantajele si dezavantajele implanturilor mamare, despre cum poti arata mai bine cu noul tau bust, te astept pe site-ul meu dedicat: implanturi-mamare.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Adresa: Str. Tepes Voda nr. 51, sector 2, Bucuresti sau Str. Drumul Taberei nr. 35A, parter, sector 6, Bucuresti
Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web:operatie-estetica.rowww.DrNitescu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu