Sanatate

# marire sani #remodelare sani #ridicare sani #reductie mamara

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Remodelarea – solutia pentru sani fermi, cu un aspect mai tanar

Remodelarea sanilor presupune o serie de interventii care, realizate individual sau combinate, ofera femeilor sansa de a se bucura de un bust exact asa cum si-l doresc. Aceste operatii sunt extrem de solicitate, fiind reale solutii pentru persoanele care doresc un bust impresionant, cat si pentru cele care vor sa reduca din volum sau care, in urma unei mastectomii, doresc sa-si recupereze imaginea de altadata.

 

Pe primul loc in lista solicitarilor este interventia de marire a sanilor cu implant siliconic. Scopul este acela de a da volum sanilor, in cazul persoanelor nemultumite de dimensiunea naturala a acestora, precum si atenuarea unei asimetrii. Aspectele legate de forma si volumul siliconului se discuta in cadrul unui consult preoperator, chirurgul plastician fiind cel care va oferi indicatiile necesare pentru obtinerea unui echilibru corporal.

O alta procedura extrem de solicitata este cea de ridicare a sanilor. Femeile care au trecut printr-o sarcina, care au alaptat sau care au slabit considerabil apeleaza la aceasta interventie pentru a recapata forma si fermitatea sanilor. Aceasta operatie, cunoscuta si sub denumirea de mastopexie, presupune rearanjarea tesutului mamar si mutarea pozitiei areolei, fara a modifica dimensiunea sanului. Elasticitatea cutanata scade, de asemenea, si odata cu inaintarea in varsta, si multe persoane, desi sunt multumite de marimea sanilor, doresc un plus de fermitate si o forma tinereasca. Procedura de ridicare a sanilor se poate realiza concomitent cu implantul mamar, in cazul in care se doreste si un plus de volum

Tot in cadrul chirurgiei sanilor este inclusa si reductia mamara. Acesta operatie, pe langa redarea unui aspect fizic echilibrat, ajuta la imbunatatirea calitatii vietii prin eliminarea durerilor de spate, gat si umeri cu care se confrunta majoritatea femeilor cu sani mari. Reductia mamara le permite, totodata, sa se simta mult mai bine in propria piele si sa imbrace haine care altadata nu le avantajau.

Orice interventie de chirurgie a sanilor trebuie sa deserveasca unui scop bine definit si sa respecte normele estetice prinvind proportiile, marimea si forma. Aici intervine maiestria si experinta chirurgului plastician, persoana potrivita care poate imbina cerintele, dorintele si necesitatile clientilor cu abordarea estetica corespunzatoare fiecarei persoane in parte.



Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Adresa: Str. Tepes Voda nr. 51, sector 2, Bucuresti sau Str. Drumul Taberei nr. 35A, parter, sector 6, Bucuresti
Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web:operatie-estetica.rowww.DrNitescu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea