Sanatate

#decolteu #implant silicon # marire sani #implanturi mamare

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Orice bust frumos depinde de calitatea implanturilor mamare folosite

Tot mai multe femei apeleaza la chirurgia estetica pentru a obtine un bust generos, ferm si bine conturat. Putem spune ca marirea bustului prin inserarea implanturilor mamare a devenit cea mai populara interventie de chirurgie estetica din Europa.
 
Indiferent ca apeleaza la aceasta procedura pentru ca sunt nemultumite de forma si marimea sanilor lor, pentru ca au o malformatie congenitala sau pentru ca vor sa corecteze o oarecare asimetrie a bustului, pacientele trebuie sa stie ca un aspect important in reusita oricarei interventii de marire a sanilor este experienta chirurgului estetician. De aceea, inainte de toate, ele trebuie sa se asigure ca sunt “pe maini bune” cu specialistul pe care l-au ales.

Odata ales medicul chirurg, este recomandata o discutie amanuntita privind motivele pentru care pacienta doreste sa se supuna procedurii de marire a sanilor. In cadrul acestei intalniri, medicul va explica ce presupune o astfel de interventie, ce rezultate ofera si care sunt riscurile la care orice pacienta se supune atunci cand apeleaza la implantul mamar.

Orice persoana care viseaza la un decolteu atragator trebuie sa mai stie ca rezultatul operatiei de marire a sanilor depinde considerabil de tipul de implant folosit. La ora actuala, piata ofera diferite modele de implanturi mamare: rotunde, bombate, anatomice, implanturi fabricate din ser fiziologic sau din silicon si, bineinteles, implanturi de marimi diferite. Alegerea modelului de implant potrivit fiecarei persoane in parte va fi luata tot impreuna cu medicul chirurg estetician. Cum forma, volumul si continutul implantului sunt esentiale in obtinerea celui mai bun rezultat, etapa alegerii tipului de implant nu trebuie neglijata sub nicio forma.

In prezent, cele mai utilizate implanturi mamare sunt cele din silicon. Acestea sunt si cele mai populare in randul femeilor deoarece seamana cel mai mult cu sanii naturali. Cu toate acestea, trebuie precizat ca implanturile din silicon prezinta si o serie de riscuri rare, daca nu se respecta sfaturile medicului estetician, cum ar fi: sparerea sau fisurarea implanturilor mamare.

Pentru mai multe informatii despre operatia de marire de sani si despre tipurile de implanturi mamare ma puteti contacta pe site-ul meu, drnitescu.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Adresa: Str. Tepes Voda nr. 51, sector 2, Bucuresti sau Str. Drumul Taberei nr. 35A, parter, sector 6, Bucuresti
Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web:operatie-estetica.ro, implanturi-mamare.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea