Sanatate

#lifting sprancene #sprancene

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Interventia care reda aspectul tanar al fetei

"Chipul omului este oglinda sufletului”, spune un proverb romanesc. Nimic mai adevarat. Armonia si finetea trasaturilor faciale pot transmite persoanelor din jur diferitemesaje legate nu doar de personalitatea unui om, ci si despre starea de spirit a persoanei, mimica variind de la suparare, ingrijorare, nervozitate la relaxare, veselie si buna-dispozitie. Un rol esential in transmiterea acestor mesaje il joaca zona oculara si periorbitala, foarte importanta fiind pozitia sprancenelor.

 

Stim cu totii ca forma sprancenelor are un impact semnificativ asupra figurii, putand influenta modul in care o persoana este perceputa atat in cercul de prieteni, cat si in societate. In timp, odata cu inaintarea in varsta, au loc modificari ale pozitiei si formei sprancenelor. Asa apar sprancenele lasate, care dau feței un aspect trist, suparat. Aceste lucruri se pot remedia insa prin interventia chirurgicala de ridicare a sprancenelor, liftingul acestora reintinerind persoana in cauza.

Aceasta operație poate fi asociata si cu blefaroplastia, adica indepartarea excesului de piele inestetic de la nivelul pleoapelor, efectul fiind nu numai de reintinerire a zonei oculare, ci si de luminozitate, largindu-se astfel inclusiv campul vizual. De la caz la caz, inainte de realizarea interventiei, poate fi necesara efectuarea unui set de analize, care ii va fi recomandat pacientului de medicul chirurg estetician ales.

In ceea ce priveste procedura in sine, liftingul sprancenelor se efectueaza, de obicei, sub anestezie locala, prin practicarea a doua incizii mici in zona supero-externa a sprancenelor si prin inserarea unor fire speciale. Interventia dureaza aproximativ 30 de minute, este minim invaziva, iar efectul final consta in ridicarea sprancenelor, obtinandu-se astfel un chip mult mai expresiv si mai relaxat.

Complicatiile post-operatorii sunt foarte rare in cazul acestui tip de interventie. Totusi, trebuie precizat ca pacienta trebuie sa urmeze cu precizie indicatiile pre- si post-operatorii ale medicului chirurg estetican.

Pentru mai multe informatii despre beneficiile si avantajele interventiei chirurgicale de ridicare a sprancenelor, precum si despre recomandarile pre- si post-operatorii, ma puteti contacta si pe site-ul drnitescu.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web: operatie-estetica.ro, implanturi-mamare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea