Sanatate

#frumusete #clinica #chirurgie estetica #expert acasa.ro # dr florin daniel juravle #tratamente estetice

Expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle: Care este pretul corect al frumusetii tale?

Sa recunoastem, nu toata lumea se naste cu un corp de supermodel. Si nici chiar supermodelele nu se nasc intotdeauna cu corpuri perfecte. De altfel, artistul renascentist german Albrecht Durer spunea: “Nu traieste pe pamant nicio persoana frumoasa care nu ar putea fi mai frumoasa”. Iata ce intrebari trebuie sa-ti pui pentru a afla daca ai nevoie si iti doresti o schimbare cu ajutorul chirurgiei estetice. 

Pretul frumusetii? Pentru a deveni mai frumos, exista adesea un pret de platit, fie ca este vorba de 200 de lei pe luna pentru abonamentul la sala de sport, fie ca e vorba de un pret mai mare, platit o singura data, pentru o interventie de chirurgie estetica. Intelegerea legaturii dintre statusul fizic si cel emotional este cruciala pentru a ne lamuri de ce devine atat de necesar tratamentul estetic pentru multi dintre noi: grasimea in plus, “incapatanata”, sanii prea mici sau un nas prea mare, un abdomen “lasat” sau niste gambe “in paranteza” pot sta uneori în calea fericirii noastre.

Care sunt preturile interventiilor de chirurgie estetica? Cat costa o abdominoplastie, o marire de sani cu implanturi mamare, un lifting facial, o lipoaspiratie, o rinoplastie sau chiar deja “banalul” Botox sau acidul hialuronic? Chiar daca in ultimul timp au devenit tot mai accesibile, preturile pentru chirurgia estetica variaza destul de mult, in functie de locatia geografica, experienta chirurgului, de tipul sau calitatea materialelor folosite, de numarul de zile de spitalizare necesare si mai ales de procedura aleasa.  

In ultimii ani, chirurgia estetica a devenit astfel un domeniu medical cu adevarat umanitar, una dintre cele mai informate si profunde specialitati medicale, din moment ce recunoaste deschis legaturile si interactiunile dintre corpul fizic si “corpul” emotional. Toata lumea vrea sa cheltuiasca cat mai putini bani, insa schimbarile survenite in anatomia si in spiritul celui care a apelat la oricare dintre procedurile estetice surclaseaza de departe costul interventiei. La urma urmei, nu putem pune un pret pe fericirea sau chiar pe sanatatea noastra…  

Dr. Florin Daniel Juravle 
Adresa: Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
Tel.: 0731.554.554
E-mail:. contact@drflorinjuravle.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
juravle bun

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea