Sanatate

#expert acasa.ro florin daniel juravle #tratamente anti imbatranire #frumusete #tratament facial #tratament plasma

Expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle: Anti-imbatranire cu plasma. Tot ce trebuie sa stii despre acest tratament

Un  tratament incredibil regenerativ natural, recent adaugat suitei de terapii antiimbatranire, este plasma bogata in plachete. Deoarece este o parte din propriul sange, plasma bogata in trombocite este libera de boli transmisibile si nu poate provoca reactii de hipersensibilitate sau alergice. 

Utilizarea acesteia (cu o concentratie de aproximativ 4-7 ori mai mare decat concentratia normala de trombocite in sangele integral) exploateaza proprietatile trombocitelor de a spori vindecarea ranilor si intinerirea pielii, prin marirea cantitatii livrate de factori de crestere atunci cand plasma bogata in plachete este introdusa sau injectata intr-o anumita zona. 
 
Procedura implica recoltarea de sange (standard), separarea si concentrarea PBP din sangele integral prin centrifugare si apoi injectarea acesteia in zona de tratament. Prin activarea trombocitelor, a factorilor de crestere si a cascade inflamatorii, stimuleaza productia de colagen nou si acid hialuronic, cresterea celulelor epiteliale, rezultand o imbunatatire evidenta in aspectul si sanatatea pielii.
 
Este ideala in tratamentul ridurilor din jurul ochilor si gurii (dificil de tratat prin terapiile de intinerire conventionale), in tratamentul pielii creponate, subtiate de la nivelul mainilor si bratelor, pierderii de volum facial, pielii deteriorate de soare si varsta a gatului si toracelui, cicatricelor de acnee, vergeturilor.
 
Se injecteaza la nivelul ridurilor fie ca o tehnica de mezoterapie (multiple microinjectii foarte superficiale in piele), fie ca o substanta de umplere dermica sintetica sau chiar impreuna cu aceasta ori asociata injectarii de grasime, in cazul augmentarii de buze, barbie, pometi etc.
 
O alternativa pentru substantele de umplere injectabile, naturala, de durata, fara reactii alergice sau risc de transmitere infectioasa, este microlipofilling-ul (transferul de grasime proprie), care se adreseaza tuturor zonelor faciale sau corporale care au nevoie de surplus de volum.
 
Tehnica presupune utilizarea de grasime proprie pentru a umple o zona care are nevoie de volum in plus. Grasimea se recolteaza din alte zone, excedentare in tesut adipos, cum ar fi abdomenul, coapsele, regiunea interna a genunchilor, si este prelucrata prin spalare si decantare. Utilizand microcanule de injectare, se poate transplanta grasime in regiunea santurilor nazogeniene, a buzelor, a cearcanelor sau in regiunea malara si geniana (adica in obraji), pentru a “umple” volumul zonei si pentru a conferi tenului un aspect mai tonic si mai tineresc, prin aportul de factori de crestere, alaturi de celulele adipoase transferate.
 
Aceasta tehnica se practica si pentru corectarea cicatricelor depresive, corectarea conturului sanilor dupa operatii de augmentare mamara cu implant la o pacienta foarte slaba la care se pot palpa marginile implantului, augmetarea zonei fesiere, marirea circumferintei gambiere.
 
Dr. Florin Daniel Juravle
Adresa: Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
Tel.: 0731.554.554
E-mail:contact@drflorinjuravle.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
juravle bun

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea