Familie & Relatii

# Simona Jeles #psihoterapie #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Am fost un copil temperamental, un copil cu personalitate si idei proprii, un copil care iubea sa gandeasca si mai ales sa vorbeasca. Un copil fascinat de oameni, gesturi, expresii… intr-un cuvant, de analiza.

Am crescut intr-o lume total diferita de ceea care este acum. O lume cu Mos Gerila si fara Iepurasul de Pasti, dar o lume cu miros de cozonaci calzi si gutui la geam. Cu povestile bunicilor spuse la lumina lumanarilor. Cu alergat pe ulitele satului si jocuri pe podul din fata casei bunicilor.

Inca mai pastrez aceste amintiri prin povestile spuse copiilor mei (da, am doi pitici) si prietenilor lor. La adolescenta viata mi s-a schimbat radical prin simplu fapt ca societatea a ales sa isi schimbe istoria. Oamenii au inceput sa se schimbe si nu in bine. A disparut mirosul de cozonaci si zambetele copiilor…

Nimeni nu mai zambeste, au aparut „mastile” si dorinta de a avea cea mai scumpa masina si de a castiga cat mai multi bani. Atunci am inteles ce profesie trebuie sa urmez si iata-ma psiholog. In fiecare zi incerc sa ii fac pe oameni sa se regaseasca, sa reinvete sa gandeasca si, mai ales, sa zambeasca.

Zambiti, zambiti cand sunteti tristi, cand sunteti fericiti, cand nu mai aveti solutii, zambiti mereu!

Articole scrise de Simona Jeles

  •  
  •  
Simona Jeles