Sanatate

#dans #samba #dans brazilian

Expertul Acasa.ro, Mirel Roman: Samba – In ritmuri de fotbal

Dansul national al Braziliei, Samba, nu a putut lipsi de la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din acest an, spectacolul incluzand momente de dans energic si plin de vitalitate.

 

Considerat una dintre cele mai populare expresii culturale braziliene, era de asteptat ca acest dans sa devina foarte interesant pentru cei care doresc sa sarbatoreasca vara in ritmuri de ...fotbal.

Cunoscut in special datorita Carnavalului de la Rio, Samba este un vechi dans brazilian, dansat inca din secolul XIX.

Foarte ritmat si plin de energie, Samba este recomandat celor carora le plac dansurile intense, fiind si unul dintre dansurile cu cel mai mare consum de calorii.

Miscarile ample ale soldului si miscarea de „bounce”, caracteristica acestui stil de dans, ajuta la imbunatatirea mobilitatii si a intaririi musculaturii. Desi reprezinta un exercitiu bun si antrenant, miscarile de Samba ar trebui sa dea impresia unui dans relaxant, cu miscari fluide, executate fara prea mult efort.

 



Daca acum 100 de ani Samba era doar un dans de strada, in prezent se danseaza in salile de dans, la competitii si carnavaluri.

 

 

La Arthur Murray, se danseaza varianta de Ballroom Samba, pasii invatati fiind caracteristici salilor de dans.

Date de contact: 
Mirel Roman 
Manager Arthur Murray Bucuresti
Web: 
arthurmurray.ro
Tel.: 0722.876.876
Facebook: ArthurMurrayRo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mirel Roman

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea