Sanatate

#incredere in sine #dans #stiluri de dans # sesiunile de petrecere #lectii dans

Expertul Acasa.ro, Mirel Roman: Danseaza pentru incredere in tine

Dansul are beneficii multiple, iar cresterea stimei si a increderii in sine este unul dintre cele mai importante. Foarte multi incep sa danseze fiind convinsi ca “au doua picioare stangi” sau ca nu vor reusi niciodata sa isi coordoneze miscarile, ca nu vor invata niciodata sa danseze.

 

Oamenii se subestimeaza crezand ca nu sunt capabili sa danseze bine, surpriza este mare cand constata ca pot dansa foarte usor, ceea ce ii face sa creada ca pot mai mult si le creste increderea in ei si implicit stima de sine. Iar acest sentiment nu ramane valabil doar cand devine vorba de dans, ci in viata de zi cu zi, unde ei devin mai increzatori, mai indrazneti.

Increderea in sine creste pentru ca depasesti o limita pe care credeai ca o ai, despre care credeai ca te va impiedica sa te misti. Cand descoperi ca nu ai limite, te simti mai bine.

Cursurile de dans sunt o modalitate excelenta pentru socializare, desigur, daca sistemul permite si cursurile au o structura pentru a oferi oportunitati in acest sens.

La Arthur Murray, sistemul este creat astfel incat sa incurajeze interactiunea dintre cursanti, in cadrul sesiunilor de party.

Vorbim de un sistem de predare a dansului printr-un ansamblu de 3 tipuri de lectii: lectii private, in care profesorul preda individual unui cursant, lectii de grup, in care un profesor preda mai multor studenti in acelasi timp, si sesiunile de petrecere, in cadrul carora participantii danseaza intre ei, diverse stiluri de dans.

Desigur ca la lectiile noastre de grup, dar mai ales la sesiunile cu petreceri, studentii interactioneaza, descopera preocupari comune si se leaga noi prietenii.

Date de contact: 
Mirel Roman 
Manager Arthur Murray Bucuresti
Web: 
arthurmurray.ro
Tel.: 0722.876.876
Facebook: ArthurMurrayRo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mirel Roman

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea