Sanatate

#dans #coregrafie #expert acasa.ro # Mirel Roman

Expertul Acasa.ro, Mirel Roman, coregraf

Expertul Acasa.ro, Mirel Roman, coregraf

Am o experienta de peste 30 ani in dans, sunt mai mult decat pasionat de acest fenomen care ma insoteste la fiecare pas. Pentru mine, dansul este un stil de viata.

Am fost coregraf la "Dansez pentru Tine" si la multe alte evenimente si concursuri, profesor de dans la numeroase scoli din diferite tari.

De anul acesta, sunt Manager la studioul de dans Arthur Murray din Bucuresti si am o noua misiune: de a arata oamenilor cum sa zambeasca mai mult si mai des, prin pasi de dans, Fun, Quick & Easy!

Cred cu convingere ca dansul ar trebui sa fie o activitate constanta in viata fiecarui om, pentru eliminarea stresului si o stare generala de bine.

In momentul in care am descoperit sistemul Arthur Murray de predare a dansului am realizat ca dansul este mai mult decat o arta, un sport sau o forma de relaxare. Este un mix din toate, care iti schimba viata si te face sa zambesti mai mult. Stiu ca pare un cliseu, insa oamenii care invata sa danseze vad de la prima lectie cat de bine se pot simti: dispozitia lor se schimba, stresul se reduce. Toate acestea, prin dans si un sistem perfectionat, cu o experienta de peste 102 ani.

Date de contact:
Mirel Roman
Manager Arthur Murray Bucuresti
Web:
arthurmurray.ro
Tel.: 0722 876 876
Facebook: ArthurMurrayRo

Articole scrise de Mirel Roman

  •  
  •  
Mirel Roman