Sanatate

#fitness #slabit #antrenament slabit # cum sa slabesc #reducerea greutatii

Expertul Acasa.ro, instructorul de fitness Serban Blebea: Sculpteaza-ti silueta!

Salile de fitness au inceput sa fie neincapatoare, iar cererile de abonamente sa curga fara oprire. Acestea vand doar un spatiu plin de aparate de fitness si nu garantia obtinerii de rezultate, simplul fapt ca mergi la sala nu implica ca vei obtine vreodata rezultate vizibile.

 

De aceea ai nevoie de cele mai bune sfaturi, exercitii si metode de antrenament, motiv pentru care ti-am pregatit o serie de articole in care iti voi dezvalui ce trebuie sa faci pentru a ajunge la o greutate normala.

Saptamanal, pe site-ul Acasa.ro vei gasi sfaturi pe care eu le folosesc si le aplic in programul persoanelor cu care lucrez in sala de fitness. Nu sunt informatii adunate din reviste, ci metode testate cu rezultate vizibile.

 

Articolele ce vor urma au urmatoarele teme:

1. Ce si cand trebuie sa mananc?

2. Exercitii pentru coapse si posterior

3. Exercitii pentru intregul corp

4. Exercitii pentru abdomen

5. Exercitii pentru brate

 

Ce vei invata daca urmaresti toate articolele din aceasta serie?

In primul rand putem spune vei avea la dispozitie un tipar pe care iti vei putea dezvolta propriul tau program de antrenament. Exercitiile pe care le voi alege sunt cele mai eficiente pentru grupa musculara vizata, dar nu este suficient. Modul in care le executi conteaza mult mai mult decat selectia exercitiilor. De aceea trebuie sa urmaresti fiecare articol saptamanal.

In al doilea rand, vei afla totul despre cum si ce trebuie sa mananci. Nu iti voi da un regim general valabil, ci te voi invata cum sa faci tu cele mai bune alegeri pentru corpul tau. Nu uita ca doar 10% dintre persoanele care incep o dieta o si duc la bun sfarsit. Eu pun rata crescuta de abandon pe seama lipsei de informate in ceea ce priveste principiile dupa care functioneaza acea dieta. In plus, daca o iei ca atare, probabil ca reteta respectiva nu se va potrivi cu stilul tau de viata.

Daca doresti sa afii mai multe informatii despre scaderea in greutate sau ai nevoie de un program de antrenament complet viziteaza site-ul www.SerbanBlebea.ro.

Despre mine

De curand am initiat  Programul ”Slabeste cu Serban“, care continua demersurile intreprinse de mine pentru promovarea unui stil de viata sanatos. Printre altele, in trecut, am fost antrenor in cadrul programului “Da burta jos!” organizat de catre Men’s Health, program care avea acelasi obiectiv – reducerea greutatii corporale. Totodata, am initiat si programul “Let’s Jump” care urmarea sa combata sedentarismul infantil.

Furnizez in permanenta informatii utile legate de fitness si nutritie in mediul online pe pagina de web FitnessAntrenor.ro.

 

Date de contact:

Serban Blebea

Telefon: 0757.103.898

E-mail: serban@fitnessantrenor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Seban Blebea 2

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea