Sanatate

#orez #soia #bust ferm #alimentatie bust ferm #cereale intregrale

Expertul Acasa.ro, Florentina Opris: Puteti sa aveti un bust ferm!

Militez de cand ma stiu pentru tot ce este natural. Stiu ca putem fi frumoase si fara ajutorul bisturiului si va incurajez si pe voi sa ganditi la fel. Iata cum puteti fi mandre de bustul vostru. Dragele mele, puteti sa va mariti cu un numar marimea sutienului, folosindu-va de unele alimente, dar si de miscare, masaj si exercitii de respiratie.

 

Consumati zilnic la micul dejun cereale integrale cu lapte de soia. Cerealelele integrale sunt cunoscute pentru continutul lor in vitamine care actioneaza asupra pielii bustului, iar soia este bogata in hormoni pe baza de plante care imita hormonul estrogen.

Introduceti in alimentatia voastra orezul si telina, care prin aportul lor de potasiu si multa celuloza dau fermitate si elasticitate sanilor. Rontaiti telina cruda.

Folositi la salata de castraveti sau varza mult marar. Consumati de cel putin trei ori pe saptamana.

Cinci minute de exercitii fizice facute zilnic vor tonifia musculatura bustului. Presati o minge mica cu podul palmelor, mentinand coatele ridicate la nivelul umerilor, in reprize a cate 2 minute.

 

Aplicati ulei de masline si masati zona bustului, dupa dus.

Zilnic executati cate doua minute o respiratie ampla. Inspirati umfland cutia toracica si, implicit, bustul, mentineti trei secunde si expirati. Repetati lent.

Faceti zilnic 5 minute de exercitii fizice.

Mai multe sugestii despre cum sa aveti un stil de viata echilibrat gasiti in cartea "Trup si suflet sanatos si frumos".

Date de contact:
Florentina Opris
Realizatoare de emisiuni de sanatate & miscare
Presedinte Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa
E-mail:
florentina@florentina.ro
Web:
florentina.ro; alegesafiisanatos.ro
facebook.com/florentina.opris

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Opris

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea