Sanatate

# tonifiere musculatura #fermitate fese #tonifiere fese #electrostimulare

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Vrei sa fii sexy in pantalonii de piele sau in colanti?

Oricat de multe exercitii facem la sala observam ca fesele ne raman pufoase, si uneori asta ne deranjeaza si nu doar cand este vorba despre costumul de baie, ci si cand purtam colanti, fuste mai stramte si chiar blugi.
 
Grasimea de pe fese este moale, si acestea par ca doua jeleuri, iar, atunci cand alergam sau topaim, se oberva si mai tare faptul ca le lipseste fermitatea si rotunjimea!
 

Ce solutii avem?

Cele mai eficiente, rapide si fara efort sunt sedintele de electrostimulare! Ce se intampla la o astfel de sedinta? Posibil ca multe dintre voi sa fi facut electrostimulare si sa nu fi ramas cu cel mai placut sentiment dupa acestea, mai ales din cauza faptului ca electrozii nu au fost montati de catre persoane specializate pe terminatiile musculare, si prin urmare sedinta nu a avut rezultatele sperate si nici confortul despre care am scris mai sus!

Chiar dupa primele doua-trei sedinte, daca te vei masura, vei putea observa cu usurinta faptul ca ai dat jos pana la 4 cm/ zonele de tratament si fesele sunt ferme! Cum se intampla acest lucru? Pentru a tonifia musculatura de pe fese, avand in vedere faptul ca noi nu depunem niciun fel de efort fizic, corpul foloseste energia produsa de grasimea de pe zonele de tratament, si prin urmare vom avea doua beneficii: musculatura tonifiata si grasime diminuata!

Atentie insa! Electrostimularea nu este lipsita de contraindicatii: sarcina, tije metalice, probleme cardiace, epilepsie.

Se recomanda trei sedinte/ saptamana a cate 45 minute fiecare sedinta!

Alte beneficii ale electrostimularii sunt: imbunatatirea circulatiei sanguine si drenajul limfatic pe care il face o astfel de procedura, fiind un program special utilizat la fiecare sedinta!

Un alt avantaj al acestei terapii, pe langa rezultatele uimitoare si faptul ca nu depunem efort fizic, este costul scazut: 8 sedinte la doar 99 lei si timpul redus: 45minute/sedinta!

Asadar nu ezita si obtine rapid superrezultate! Pana la -15 cm dati jos de pe zonele de tratament in doar trei saptamani de electrostimulare!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea