Sanatate

#vergeturi #radiofrecventa vergeturi #ultrasunete vergeturi #creme vergeturi

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Vergeturile pot fi tratate definitiv?

 

Celulita ne deranjeaza cu adevarat pe fiecare dintre noi, insa te-ai gandit vreodata de ce nu suntem asa de afectate de aparitia vergeturilor decat daca acestea sunt foarte adanci si usor vizibile? Si acestea reprezinta o afectiune inestetica a pielii noastre ca si celulita, si afecteaza atat femeile slabe, cat si pe cele mai plinute, si in plus, odata cu trecerea timpului devin mai accentuate si mai profunde mai ales daca avem oscilatii de greutate.

Majoritatea femeilor sunt afectate de vergeturi, o mare parte dintre acestea din timpul adolescentei din cauza dezvoltarii accelerate si a transformarilor pe care le resimte corpul unei tinere la pubertate.

Ce sunt vergeturile?

Aceste intinderi ale pielii pot sfarsi prin ruperea fibrelor de elastina si de colagen daca pielea nu este suficient de elastica si corespunzator hidratata! Atentie! Hidratarea nu inseamna doar aplicarea de creme pe baza de colagen in cazul vergeturilor, cat si a hidratarii corpului nostru cu ceaiuri, apa plata si sucuri naturale de fructe si legume.

Daca in adolescenta ai avut noroc si nu ai avut parte de oscilatii de greutate care sa-si lase amprenta asupra corpului tau prin aceste linii fine – gen cicatrice, denumite vergeturi, este posibil sa le dobandesti in timpul sarcinii sau in cazul in care corpul tau sufera o oscilatie mare de greutate, de cele mai multe ori brusca, prin ingrasare sau slabire ultrarapida!

Atentie! Vergeturile apar totusi treptat, nu peste noapte si le putem preveni extinderea si, de asemenea, dupa aparitie le putem si trata indiferent daca au aparut de curand sau de multa vreme!

Majoritatea femeilor sunt de parere ca, odata aparute, vergeturile nu mai dispar niciodata! Si chiar au dreptate! Definitiv nu dispar decat daca sunt in primul stadiu de aparitie, respectiv se prezinta sub forma unor linii fine de culoare rosu-visiniu, in acest stadiu fibrele de elsatina si de colagen nu s-au rupt, ci s-au intins doar foarte mult, si inca putem preveni ruperea acestora!

In acest prim stadiu cu ajutorul ultrasunetelor sau a  radiofrecventei le putem vindeca 80-100%, efectuand minim 10 sedinte de tratament intensiv!

Daca nu mai sunt in primul stadiu, atunci se pot estompa. In acest caz se recomanda efectuarea a 10-20 sedinte de radiofrecventa  - in functie de extinderea zonelor afectate de vergeturi - pentru a le reduce cu pana la 40-50% fata de stadiul actual!

Ceea ce este minunat este ca, odata vindecate, pe acele portiuni, daca nu ai oscilatii bruste de greutate, ele nu mai reapar!!! Si, in plus, tratamentul cu radiofrecventa este foarte benefic si pentru tonicitate, combaterea celulitei si distrugerea nodulilor celulitici si adiposi, ajutand la scaderea in centimetri pe zonele de tratament.

In plus, ca si ajutor in prevenirea aparitiei vergeturilor este util sa consumam vitamina E, iar o data pe saptamana sa efectuam un peeling corporal, dupa care sa folosim un lapte de corp hidratant sau creme speciale antivergeturi care sa contina colagen.

Tratamentul cu ultrasunete de 15 minute sau 30 minute/ sedinta costa intre 99 RON si 119 RON/ abonament, iar radiofrecventa 30minute/ sedinta costa intre 99 RON si 149 RON un pachet de 3 sedinte!

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea