Sanatate

#masca fata #estompare riduri #masca cu aur #masca vara #curatare ten

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Trendul verii - Rasfat cu aur pentru chipul tau

Daca ai fost deja la mare un weekend sau chiar in concediu si esti putin bronzata, pentru a-ti mentine chipul frumos iti recomand cea mai cautata masca a acestui sezon: masca cu aur!
 

Specialistii in frumusete propun pentru un ten luminos masti de lux cu aur! Nu te speria, costul nu este atat de extravagant pe cat ai crede! La Centrul de Slabire Betty Blue, 5 masti faciale cu aut costa 149 lei in aceasta vara!

Aurul poseda virtuti detoxifiante, antiinflamatorii si o putere de izolare care ajuta pielea sa lupte impotriva radicalilor liberi, factori responsabili in proportie de 80% de imbatranirea cutanata.

Pe langa faptul ca va ajuta la dobandirea tonicitatii si fata ta va radia de sanatate, aceasta va estoma si ridurile fine, determinand producerea de colagen.

Aurul poseda virtuti detoxifiante, antiinflamatorii si o putere de izolare care ajuta pielea sa lupte impotriva radicalilor liberi, factori responsabili in proportie de 80% de imbatranirea cutanata. Spre deosebire de alte metale, aurul este foarte agreat de piele, implanturile cu aur sunt utilizate de foarte mult timp in chirurgia estetica.

Ce presupune o astfel de masca?

In primul rand se curata fata cu o lotiune demachianta, in situatia in care porii sunt incarcati, se face si un peeling facial, apoi se aplica masca de aur si se lasa sa actioneze timp de 15-20 minute.

Dupa indepartarea mastii, iti recomand efectuarea masajului facial de relaxare si tonifiere, mai ales ca acesta cuprinde si barbia, gatul si decolteul, zone pe care adesea le ignoram, dar care imbatranesc mai rapid decat fata si de care trebuie sa avem grija mai mare!

Se recomanda tuturor tipurilor de ten, fara a avea nicio contraindicatie. Iti recomand una-doua masti pe saptamana, urmate de masajul facial profesional 20 minute/ sedinta (superpret de vara: 5 masaje faciale la 99 lei).

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

Ne puteti contacta online www.bettyblue.ro la sau la: 

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea