Sanatate

#radiofrecventa tripolara faciala #tratamente ten #mezoterapie #microdermabraziune #microdermabraziunea cu diamante

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Top 3 tratamente faciale de primavara

Pentru sezonul cald, tenul are nevoie de o atentie dubla fata de corp, caci semnele trecerii timpului se observa mai rapid. In plus, vara, tenul devine mai uscat, se deshidrateaza, sufera usoare arsuri de la expunerea la soare uneori protejata, alteori insuficient protejata. Iata top 3 tratamente faciale de primavara pentru tenul tau!

 

Locul de frunte il ocupa microdermabraziunea, care te va ajuta sa scapi de un strat de piele moarta de pe fata, reduce ridurile de expresie, petele lasate de o acnee mai veche sau de cosulete aparute din diverse motive. De asemenea, elimina exesul de sebuum, si tenul tau va arata luminos instant dupa cele 60 minute de tartament!

La Centrul BettyBlue se face cel mai complex tratament de microdermabraziune cu diamante, care contine, pe langa sedinta propriu-zisa si masca faciala, masaj facial si aplicare fiole concentrate cu substante active pentru diverse necesitati ale tenului. Costul unei sedinte de 60 minute este de doar 65 lei. Sedintele se pot repeta la diferenta de o saptamana pana la obtinerea unui ten perfect curat si luminos!

 

Radiofrecventa tripolara faciala va tonifia in doar doar sedinte musculatura fetei, ajutand la eliminarea rapida a ridurilor fine si in mod uimitor la eliminarea gusei! Cum este posibil? Foarte simplu: radiofrecventa faciala stimuleaza productia de elastina si colagen a tenului si in acelasi timp ajuta la dizolvarea celulelor adipoase localizate, care la multe femei formeaza gusa. Sedinta de radiofrecventa tripolara faciala dureaza 15 minute, iar un pachet de 6 sedinte costa 149 lei. Sedintele se efectueaza o data/ saptamana si exista pachete mixte care contin si o sedinta de masaj facial de 15 minute la finalul procedurii.

 

Mezoterapia fara ace este una dintre cele mai performante proceduri de pe piata! Prin deschiderea porilor de 400 ori cu ajutorul ultrasunetelor, substantele concentrate de vitamina C (pentru luminozitate), biotina (pentru tratarea acneei), acidul glicolic (pentru eliminarea petelor), argilerine (echivalentul botoxului pentru eliminarea ridurilor) ajung in mezoderm si isi fac efectul instant, rezultatele fiind de lunga durata sau permanente in cazul in care le si intretii. O sedinta de mezoterapie faciala dureaza 30 minute si costa 50 lei. Se recomanda minim patru-cinci sedinte efectuate o data/ saptamana si apoi o data pe luna sau la doua luni pentru intretinere!

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea