Sanatate

#depozite inestetice #grasimi localizate #tratament aripioare # aripioare #mezoterapie

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Scapa de aripioare! Alternativa la liposuctie!

Grasimile localizate sunt cel mai greu de indepartat si poate uneori ni se pare ca este chiar imposibil! Oricate ore petrecem la sala pe saptamana si ne abtinem de la diferite alimente, predispozitia de a face “aripioare” este tipic feminina si trebuie sa folosim toate armele pentru a scapa de aceste depozite inestetice. Cum?

 

Multe dintre noi s-au gandit la lipoaspiratie, dar nu este cea mai fericita, sigura si ieftina metoda de indepartare a aripioarelor!

Specialistii in domeniul beauty vin in intampinarea acestei probleme cu o terapie excelenta, care poate lua lejer locul unei lipoaspiratii daca efectuezi procedurile asa cum s-a recomandat de catre terapeut!

Ce inseamna mezoterapia?

Mezoterapia este o ramura medicala care implica injectarea de cantitati minime din anumite extracte naturale, medicamente, vitamine si agenti homeopatici in piele sau, in cazul aparatelor de mezoterapie fara ace, substantele se fixeaza cu ajutorul caldurii si a undelor.
 

Liposuctia nu trateaza celulita si din contra, liposuctia deseori duce la un aspect mult mai pronuntat al celulitei.

Depozitele de grasime sunt eliminate din organism si nu reapar in alte zone ale corpului, cum se intampla dupa liposuctie. Mezoterapia nu necesita spitalizare, anestezie generala sau repaus prelugit la pat.

 

Anumite formule utilizate in mezoterapie impiedica celulele sa acumuleze grasime, in timp ce lipidele deja acumulate sunt lizate si eliminate. Eliminarea anumitor zone grasoase: fese, genunchi, aripioare poate fi realizata cu succes prin mezoterapie.

O sedinta localizata de mezoterapie dureaza 30 minute si se recomanda o sedinta la 5-7 zile, minim 5 sedinte, in functie de cat de grava este problema pacientei, si, ulterior, o sedinta la 2-4 saptamani pentru intretinere, pana cand se va ajunge la o sedinta la 2 luni!

Promotie de iarna:  5 sedinte mezoterapie 30 minute/sedinta – 249 lei (happy hours) si 299 lei (standard)

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com
bettyblue.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea